Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Екохимснаб гарант за качество и професионализъм сред българските фирми за обработка на опасни отпадъци Екохимснаб гарант за качество и професионализъм сред българските фирми за обработка на опасни отпадъци
Екохимснаб е част от индустрията за опасни отпадъци в България. В тази област епитетите, като професионализъм, гарантирано качество на работа и законосъобразност не са... Екохимснаб гарант за качество и професионализъм сред българските фирми за обработка на опасни отпадъци

Екохимснаб е част от индустрията за опасни отпадъци в България. В тази област епитетите, като професионализъм, гарантирано качество на работа и законосъобразност не са просто думи, а жизненоважни задачи за изпълнение. Ако, разглеждайки нишата на фирмите за опасни отпадъци у нас, е нужно да откроим лидерска позиция – то тази фирма напълно би заслужила този приз. Бранша за транспортиране, депониране, обезвреждане и износ на опасен тип отпадъци у нас значително се разви в последните години. За това много допринесоха фирмите – лидери в бранша, които с модерната си техника, бази и професионални кадри вдигнаха значително летвата. Базите на Екохимснаб в България са разположени на три ключови локации – във Велико Търново, Девня и Силистра. Те са изградени по съвременен модел, който стриктно следва законовата рамка установена в страната и директивите зададени от Европейския съюз.
Много малко хора се замислят за глобалния негативен ефект от консуматорската природа на днешното общество. Буквално у нас и по света всяка минута се произвеждат тонове боклук, от които голяма част опасен. Ролята на фирмите за опасни отпадъци е именно запазването на околната среда чиста за човека и създаването на една дългосрочна стратегия за развитие на технологията в тази област. Методиката на действие по събирането, транспортирането, депонирането и обезвреждането, както и износа на различните видове опасни отпадъци е строго определена от закона. Само една рентабилна фирма притежаваща всички лицензи и разрешителни, опитна в документалното оформяне на транспорта и обезвреждането на опасни отпадъци, би могла да облекчи работата на една компания генерираща ги. Затова клиента винаги има най-тежката и последна дума, за качеството на работа на една фирма. Затова и според клиентите си из цялата страна, Екохимснаб EООД е лидер в бранша, чийто незаменима професионална работа говори сама по себе си.
В индустрия, като тази за опасните отпадъци, една фирма трябва да е безкомпромисна относно качеството на работната си ръка, относно качеството на базите си за депониране и обезвреждане, както и тяхната модерна и съвременна техническа рентабилност. Тези качества за безкомпромисност, относно съвестното изпълнение на поставените им задачи, са главната отличителна черта на един лидер в сферата му на дейност, като тази за опасните отпадъци. Затова Екохимснаб може да се наречена модерната, законосъобразна, лицензирана и ефективна българска фирма за справяне с опасните отпадъци на 21 век. Персонала периодично е обучаван и професионалните му умения са на най-високо ниво. Законовите норми, разпоредби, документация и счетоводни казуси, както и юридически такива са винаги перфектно решени.
Казано накратко гаранцията за качеството на събрания, опакован, транспортиран, депониран и последващо обработен опасен отпадък е на 100%. Затова фирми от цялата страна са единодушни – лидерът в местната индустрия за опасни отпадъци е не друг, а Екохимснаб – фирмата заставаща зад дейността си с лицето си, защото всичко е просто кристално чисто и ясно.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com