Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Красотата на Благоевград Красотата на Благоевград
  Благоевград през последните няколко години се превърна в един наистина прекрасен град. Град, областен център, младежки център, всичко това е вярно за BLAGOEVGRAD.... Красотата на Благоевград
НОЩЕН БЛАГОЕВГРАД 2015

Снимка: www.BLAGOEVGRAD.eu

 

Благоевград през последните няколко години се превърна в един наистина прекрасен град.
Град, областен център, младежки център, всичко това е вярно за BLAGOEVGRAD.

От скоро градът си има и втори мол – ЛАРГО МОЛ, прекрасен ВЪЖЕН ПАРК в местността БАЧИНОВО, като се очаква да бъдат изградени още десетки красиви и функционални съоръжения.

Истината за Благоевград е една – няма по-хубав и преестен от Благоевград.

Ако не вярвате, посетете го и ще се уверите.

АМЕРИКАНСКИ УНИВЕРСИТЕТ В БЪЛГАРИЯ, БЛАГОЕВГРАд

Ако сте в София, Пловдив или Варна и планувате своето пътуване, но търсите маршрут, то обезателно включете и Благоевград в списъкът с местенца, които да посетите.

Защо ли? Ами много е просто, защото ще заобичате градът ни! Единственият минус е … това, че няма МОРЕ, но то е само на около 200 километра, т.е. много близо.

Това, че няма море не е и толкова страшно, тъй като благоевградчани и гости на града се разхлаждат в единствения АКВА ПАРК на Югозападна България – АКВА ПАРК. 

В обобщение за град Благоевград ще кажем: В този град живеят най-красивите жени, най-умните младежи, най-достойните възрастни хора.
Ако не сте съгласни с нас – хванете камък и го хвърлете по админите :), но ако сте съгласни, непременно трябва да почерпите…

КВАРТАЛ ВАРОША БЛАГОЕВГРАД Парк ЛОВЕН ДОМ БЛАГОЕВГРАД Централна градска част на Благоевград, ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД нощна снимка
Внимание! Всички снимки в статията са собственост на Информационна агенция Благоевград ИЮ и задължително трябва да ги цитирате, в случай, че ползвате някое от дигиталните изображения!

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com