Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

6 причини, поради които да не пазарувамe от Благоевград 6 причини, поради които да не пазарувамe от Благоевград
6 причини, поради които не бива да пазаруваме от Благоевград, и поради които не трябва да ползваме услуги, въобще  да не се харчат парите... 6 причини, поради които да не пазарувамe от Благоевград

6 причини, поради които не бива да пазаруваме от Благоевград, и поради които не трябва да ползваме услуги, въобще  да не се харчат парите в Благоевград.
Причина номер 1. „Предприемачите“ в Благоевград се отнасят с нас, клиентите, като с някакви крави, които мислят, че могат да доят, както си искат. Надценките са огромни, а продуктите/услугите – не струват и пукнат грош.
Причина номер 2. Намусените физиономии. Да, уважаеми читатели, когато дойде време за плащане на стока или услуга, от отстрещната страна виждаме намусени личности, нежелаещи да работят, неискащи да излъчват радост, да предадат позитивна емоция на Вас/Нас – купувачите, тези, от които зависи бизнесът на работодателите им.
Причина номер 3. Отношението търговец – клиент. Да, уважаеми читатели, в повечето случаи в Благоевград, консултантът, първо ще си довърши лакирането на ноктите, едва тогава ще стане от бюрото, зад което седи, за да Ви попита, дали имате нужда от консултация, съвет, съдействие. Именно и поради тази причина, отношението намира трето място в нашата подредба.
Причина номер 4. Сроковете, касае се за по-специфичните услуги. Когато поръчате услуга от благоевградски предприемач, каквато и услуга да се сетите, то времето за действие, което Ви се обещае, то трябва да умножите минимум по 4, за да сте сигурни, че някога ще се свърши, било то ремонт, било то поправка на автомобил в сервиз, било то друг тип услуга.

Причина номер 5. Хигиената. Навсякъде, във всеки обект, хигиената е в критично състояние. Ако приемем, че сте решили да обядвате в ресторант с Ваш партньор, дошъл от София на бизнес среща. Буквално няма къде да го заведете, и причината се сещате каква е, нали? Причината е: По-горните 4 изброени.

Последната причина, причина номер 6. Сихронът в цените и в работната ръка, причини, които водят неимоверно към все по-голямо пропадане на иначе прекрасния Благоевград.

Изглежда благоевградските предприемачи плозват модерен софтуер, с който синхроницират цените до стотна! Това е важно за тези от Вас, които са работливи и нямат време за пилеене по магазини, търсейки някъде нещо по-евтино. Трябва да знаете, същото нещо, в съседни градове можете да го видите на половин цена.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com