Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Апартаменти в затворен комплекс в София Апартаменти в затворен комплекс в София
Съществуват изключително много предимства от това да заживеете в затворен комплекс. Строителна компания BLD.bg предлага на своите настоящи клиенти изключително богато разнообразие от апартаменти... Апартаменти в затворен комплекс в София

Съществуват изключително много предимства от това да заживеете в затворен комплекс.

Строителна компания BLD.bg предлага на своите настоящи клиенти изключително богато разнообразие от апартаменти в затворени комплекси. Ако сте младо семейство, търсещо първото си жилище в София, но изпитвате затруднение, то е време да разгледате официалната страница на BLD – строителна компания, имаща готови решения за Вас.

BLD предлага на клиентите си възможността да закупят апартаменти от строител, т.е. жилище без посредници.

Ето основни предимства, поради които да търсите имот директно от инвеститора:

  1. Ще спестите от разходи и комисионни. Както по-горе написахме, разходите могат да са и 1 % от общата цена, което е изключително много.
  2. Ако закупите апартамент от инвеститора, то това е гарант, че имотът е качествен. Повечето некачествени имоти биват поверени на агенциите.
  3. Гаранцията. Ще можете да договорите гаранция, в случай че се появи проблем, теч или някакви други, непредвидени ситуации.

Естествено, сами се досещате, че причините са много, но по-горе изредихме три, като смятаме, че те са изключително важни.

Покупката на ново жилище не е лесна задача, но винаги бъдете търпеливи, проучете в детайли кварталът, в който желаете да заживеете, както и разгледайте подбно офертите, които се предлагат. Едва когато си съставите списък с подходящи имоти, едва тогава започнете огледите. По време на огледите гледайте за изпълнението, както и опитайте да преговорите крайната цена.

Надяваме се, че статията Ви е била полезна и занапред ще Ви послужи, за по-добра покупка на имот.

Обобщение на статията. В София през последните години цената на жилищата драстично поскъпна, но причината за това е липсата на качествени имоти, както и сериозния интерес от провинцията, т.е. почти всеки от провинцията мигрира към София, като причините са основно икономически.

Трябва да бъдете изключително внимателни, подбирайки правилните имоти, преди да стигнете до сделка. Благодарение на коректното отношение, добрите сгради, жилищата, с добри локации, можем да обобщим, че подходящото жилище ще го откриете лесно със строителна компания BLD.bg!

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com