Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Безспорен факт е, че продажбата на парцел, който постепенно се превръща в собствен дом, е особено важен момент в живота на всеки един човек....

Безспорен факт е, че продажбата на парцел, който постепенно се превръща в собствен дом, е особено важен момент в живота на всеки един човек. Разбира се, изпълнението на подобни бъдещи планове зависи до голяма степен именно от успеха на тази продажба. Точно поради тази причина в подобни моменти бъдещите собственици на парцели у нас задължително трябва да са наясно с едни от най-често извършваните грешки, които търговците на парцели и готови имоти допускат, за да могат максимално да ги избегнат и да реализират подобаваща продажба в съответния разумен срок, и на най-добрата възможна цена на пазара за парцели.

  1. Започването на продажба на парцел на особено завишена цена е първата грешка, защото обикновено при своето желание за тестване на имотния пазар, продавачите редовно забравят, че той е конкурентен, а потребителите са отлично информирани и рядко ще платят цена за парцел, която е по-висока от пазарната такава.
  2. Продажбата на парцели с помощта на множество http://cwforton.com, мислейки, че по този начин ще има много по-голям процент бъдещи купувачи на парцели, също е честа грешка на търговците. Истината в случая обаче е следната: брокерските агенции рекламират в няколко сайта за парцели и по този начин изведнъж вашата обява за имот се оказва качена на едно и също място, но за сметка на това дублирана много пъти, като при това има налични разлики в площта, цените и други съществени параметри, а интересна подробност е фактът, че в повечето случаи това се случва без вие дори да подозирате.
  3. Лошото състояние на парцела е третата грешка, която се допуска от страна на търговците на имоти. Както знаете, първото впечатление е изключително съществено за успешната сделка с парцели, а то може да бъде постигнато само ако е налице добър външен вид на парцела.

2

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com