Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

В забързаното ни ежедневие често се случва да попаднем в ситуация, в която трябва да реагираме мигновено. Идва непредвидено висока сметка за ток или...

stotachkiВ забързаното ни ежедневие често се случва да попаднем в ситуация, в която трябва да реагираме мигновено. Идва непредвидено висока сметка за ток или парно, разболява се близък и са ни нужни пари за лечението му, попадаме на страхотно предложение за покупка, а нямаме необходимите средства или искаме да заведем семейството си на почивка, но не разполагаме с достатъчно голяма сума, за да направим резервацията. В тези и много други случаи се налага да потърсим пари на заем от фирма за „Бързи кредити“.

Тези фирми предоставят кредити изключително бързо, но и на висока цена. Имам предвид, че отпускането на желаната сума става бързо, без излишни формалности, но лихвата, която се плаща е в пъти по- висока от лихвите на банковите кредити. Обикновено се отпуска кредит срещу лична карта, не се изискват други документи. Добре е да прецените какъв ще е най- оптималния срок, в който да изплатите кредита си. Изберете най- краткия срок, за да платите по- малка лихва. Но не забравяйте да съобразите вноската с месечния си бюджет, за да нямате нови финансови затруднения.

Най- удачния вариант да си изберете подходяща оферта е да потърсите в интернет вариантите за кредити онлайн. Така ще можете от уюта на дома си, на спокойствие да прецените сумата и срока за погасяване. Фирмите, предоставящи онлайн кредити, имат продукт „Заем до заплата“. Това е изключително удобно, тъй като до 30 дена след заемането, връщате сумата и съответната лихва и нямате повече никакъв ангажимент. Това е добро решение, само ако се нуждаете от съвсем малка сума, която няма да е проблем да отделите от заплатата си в края на месеца. Говоря за т. нар. минизаем- суми между 100 и 300лв, или както често се нарича – пари на заем до заплата.

На адрес minizaem.bg можете да се възползвате от онлайн кредит според нуждите ви от фирма „Минизаем“. Процедурата по кандидатстване е максимално опростена. Фирмата предоставя кредити без трудови договори, както и кредит без поръчител. Обикновено времето за одобрение не надвишава половин час. А превода на желаната сума става веднага след потвърждаване от ваша страна на мейл, че сте съгласни с условията по договора. Можете да разполагате с парите почти веднага, ако имате сметка в обслужващите банки. В противен случай ще имате сумата до един ден след кандидатстването.

Удобството и бързината на онлайн кандидатстването е огромно предимство. Знаем колко е дълго и мъчително кандидатстването в банка. Вярно е, че лихвите по кредитите в двете институции не могат да се сравняват, но шанса за одобрение и за получаване на необходимата сума са в пъти по- големи при фирмите за бързи кредити. В банка няма да можете да кандидатствате за сума от 100лв. Ще ви искат огромно количество документи и ще се наложи да чакате поне две седмици за отговор, който накрая може да се окаже отрицателен. Не омаловажавайте възможността за бърза реакция при спешна необходимост от пари. Краткият срок и сериозното отношение към изплащането на дълга ще ви осигурят по- минимално оскъпяване на кредита и възможност за бързо одобрение при следваща такава екстремна ситуация, дори и определена отстъпка като лоялен клиент.

 

 

 

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com