Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Декорация на дома – проект направи си сам! Декорация на дома – проект направи си сам!
Аранжирането на апартамент или къща е важен и изключително интересен въпрос. С навлизане към вътрешността на жилището трябва да се отнесете с голяма сериозност,... Декорация на дома – проект направи си сам!

Аранжирането на апартамент или къща е важен и изключително интересен въпрос.

С навлизане към вътрешността на жилището трябва да се отнесете с голяма сериозност, защото от изборът ви зависи цялостното впечатление на всеки, преминал прага му.

Мислейки за ремонта на дадена стая или вътрешното й обзавеждане, трябва да обхванете много детайли. Необходимо е да разработите план за украса, да изберете висококачествени материали, които да отговорят на бюджета ви.

Съществуват обаче и по-малко трудни, на пръв поглед задачи – например, как да украсявате стените в стаята?

Такъв привидно прост и незначителен въпрос всъщност е от голямо значение.

Как да декорираме стените?

Стените на дома могат да бъдат декорирани по много начини. Някои залагат на модерното строителство и декорират една стена в луксозни тапети, а останалите в нещо по-семпло и едноцветно. Ако обаче сте почитател на творчеството, заложете на картини и пана за стени.

Как да украсяваме къщата с картини?

Стените на всяка стая са един вид фон за мебели и други интериорни елементи. От това, какви ще бъдат стените на стаята, зависи много. Ето защо е необходимо да се подходи сериозно и задълбочено към дизайна им.

Отличен избор за декориране на всяка стая е хубавата картина, която допълва вида на дома. Такава малка привидно вещ, може драматично да преобрази помещението, да направи ярък и запомнящ се акцент. И обратно, погрешната картина може да съсипе цялото впечатление, дори от най-красивата стая.

За да не допуснем грешка при избора, трябва да си припомним, че картинната или графичната живопис трябва задължително да съответства на общия стил на интериора.

Например, ако предпочитате класиката, изберете по-строги теми и ако вашият апартамент има по-модерен образ със сигурност ще харесате картините на съвременните художници. Основното нещо е, че този елемент на декора отразява вашата индивидуалност и съответства на характера ви.

Как и къде да поставим пана за декорация на стени?

Паната за стени, подобно на картината са творчески акцент в различен стил. Тук обаче може изборът да е насочен към природен пейзаж, живопис, хора, улици и къщи или друго изображение.

Важно в подбора им е това, което изобразяват да съвпада с мястото, където ще се монтират. От значение е и размерът.

Малките пана са най-адаптивни към малки стени, а големите пана е добре да се поставят самостоятелно на големи стени, където нищо друго не отвлича вниманието.

Така следвайки стъпка по стъпка може да направите декорация на дома и сами!

 

 

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com