Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Добър нотариус в Бургас Добър нотариус в Бургас
Днес ще поговорим за град Бургас. Бургас се утвърди като един от най-красивите градове в България. Много съседни предприемачи инвестират в Бургас. Купуват заводи,... Добър нотариус в Бургас


Днес ще поговорим за град Бургас.
Бургас се утвърди като един от най-красивите градове в България. Много съседни предприемачи инвестират в Бургас. Купуват заводи, имоти, търговски помещения и отварят нови работни места.

Ако сте родом от морският град, или пък имате бизнес дела в него, които изискват нотариална заверка, то тогава можете да се доверите на нотариус Маркова – перфектна, отзивчива, любезна, готова да съдейства дори при по-сложни казуси, касаещи завещания, прехвърляне на имоти, тежести и други.

Нотариални услуги, които предлага:
Съставя и подписва нотариални актове за различни видове сделки с недвижими имоти
Удостоверява подписите, датата и съдържанието на представени пред него от страните документи
Удостоверява верността на преписи от документи
Обявява саморъчни завещания
Приема за съхранение саморъчни завещания, документи и книжа

При наемане на кантора, хубаво е да сте наясно и с таксите. Всяка услуга има различна такса, затова е желателно да не търсите нотариус в денят на сделката, а да се подготвите по-рано. Например, ако Ви предстои прехвърляне на МПС, можете да посетите нотариусът няколко дни преди да се изповяда самата сделка. По този начин, в деня на сделката, ще бъде много по-спокойно и бързо всичко, тъй като документите ще бъдат предварително обработени. Именно обработката на документите е времеемък процес и по този начин бихте спестили ценно време.
Друг важен съвет е да не правите сделките в почивни дни, тъй като нотариусите не работят съботите и неделите.

Нотариус Маркова – правилното решение, ако търсите нотариус в Бургас !!!
Важно е да позвъните на телефона и да уточните допълнителен час, тъй като нотариусът е зает с много клиенти и ако го посетите, без да сте резервирали час за сделка, има вероятност да почакате на опашка. Именно поради тази причина Ви съветваме да позвъните на телефон 056 841444 и да уточните ден и час. Естествено, можете да сторите това и на място, като адресът на кантората е: гр. Бургас, ул. Цар Симеон I-ви, 71, ет.1.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com