Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Интерактивна телевизия с над 100 канала Интерактивна телевизия с над 100 канала
Представяме на Вашето внимание пакет cooolTV от CoolBox.bg – пакет, който включва любимите Ви канали, при това с превъзходно качество. Подробности за пакетът можете да... Интерактивна телевизия с над 100 канала

Представяме на Вашето внимание пакет cooolTV от CoolBox.bg – пакет, който включва любимите Ви канали, при това с превъзходно качество.

Подробности за пакетът можете да научите в CoolBox.bg, но нека Ви запознаем с предимствата, които по-горе споменатата компания притежава пред останалите конкуренти…

На първо място, Куул Бокс предлага висококачествен интернет, с изключително бърз трансфер на данни.
Съотношението цена – качество, също е съобразено с родните изисквания и е добро.

Ако се намирате в София, Пловдив, Варна, или друг голям град, можете да попитате и насрочите час за посещение.

Достатъчно е да позвъните на телефон 0800 45 845

Ако останете доволни, можете да се възползвате и от програмата „лоялен клиенти“, която Ви позволява да приканвате приятели, като по този начин можете да получите безплатно месечна такса в размер ра 15 лева.

По-горе споменахме за лоялните клиенти, но нека Ви запзнаем с политиката на компанията, касаеща и клиентите в специфично положение, каквито са лица с над 71 % ТЕЛК или с намалена трудоспособност. Всички те получават отстъпка от 30 % от една от заявените услуги, което е съпоставка за сериозно отношение към специфичните клиенти на компанията.

В случай, че ви трябва надежден интернет или ТВ доставчик на услуги, то вече знаете, че CoolBox е добро решение за старт.

Ето и подробности за услугите, които фирмата предлага:

cooolHome – подходящ за домашните потребители

пакет Оптичен интернет – за домашни потребители и за бизнес клиенти

Цифрова телевизия

Услуги за оператори.

Благодарение на съвременните мрежови услуги, качественото оборудване имате възможността да сте част от Глобалната мрежа с изключително висока скорост, възползвайте се още днес.

Едно от основните важни предимства, с които компанията се гордее, това е че разполага с изградена мрежа за пренос на данни от най-ново поколение, която е активна и 100% оптична (AON), по технологията Fiber To The Home, т.е. крайните абонати получават директен достъп до Интернет по оптика.

За тези от Вас, които не знаят, то това означава, че връзката Ви няма да бъде прекъсвана при лошо време, гръмотевици, дъдж, тъй като оптичното трасе е с една от най-добрите изолации.

 

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com