Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Изгодна зимна ваканция – Мисията възможна Изгодна зимна ваканция – Мисията възможна
Зимата все още не си е отишла и решихме да ви помогнем с няколко идеи за места, в които бихте могли да направите своето първо... Изгодна зимна ваканция – Мисията възможна


Зимата все още не си е отишла и решихме да ви помогнем с няколко идеи за места, в които бихте могли да направите своето първо качване на ски или просто да се попързаляте с шейни заедно с децата.

В предложените курорти 3-дневна семейна ваканция ще ви струва между 300 и 450 лева, а с малко повече търсене и следене на оферти можете да постигнете и по-малък бюджет.

Горещо ви препоръчваме да посетите Беклемето. Излизате от хотела си и буквално се озовавате пред пистите в местността. Тук ще откриете и най-добрата писта за биатлон и ски-бягане. Ако ските не са вашият спорт, на Беклемето ще откриете доста планински пътеки за освежаваща разходка. Само на 20 км от Троян, дори да ви се стори прекалено спокойно в планината, винаги можете да слезете към града и да се разходите сред красивите троянски улици.


А басейнът след ски винаги е добра идея. Около Беклемето басейни с гореща вода ще откриете в Чифлика. Ските можете да съчетаете с релакс във водата и в Семково, на 17 км над Белица, в подножието на Рила. Освен отличните условия за първи уроци на някоя от седемте писти, ще можете да се спускате и с шейни.

В месността „Картала“ над Благоевград пък можете да карате кучешки впряг или да се включите в сафари със снегомобил. Ако искате да се насладите на живописни гледки, Цигов чарк е вашата дестинация за зимна почивка. Едва на 8 км от Батак, Цигов чарк впечатлява с уникални гледки към язовир Батак от ски пистата.

Търсите локация по-близо до София? В Говедарци ще откриете страхотна балканска атмосфера и вкусни традиционни ястия, с които да се заситите след изморителния ден по белите писти. Това е чудесно предложеие както за почивка и забавление със семейството, така и с приятели.

Без значение кое от нашите предложения ще изберете, най-важното е едно. Можете ли да се досетите кое е? Това е приятната компания, разбира се! Дори и на най-обикновеното и непретенциозно място можете да преживеете истинска зимна приказка, ако споделите моментите с важни за вас хора. Както се казва: „С приятели винаги е по-весело!“

А ако имате нужда от пари спешно, можете да се обърнете за финансова подкрепа – кредитиране или рефинансиране на кредит при изгодни условия от небанкова финансова институция. Заявете онлайн, по телефона или в най-близкия до вас офис и можете да вземете необходимата сума само за 15 минути!

Желаем ви приятни снежни изживявания!

 

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com