Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Качественият бетон е гаранция за здрав и устойчив дом Качественият бетон е гаранция за здрав и устойчив дом
Изборът на строител е едно от най-важните решения, които трябва да вземете, когато се насочите към изграждане на свой собствен дом, за който отдавна... Качественият бетон е гаранция за здрав и устойчив дом

Изборът на строител е едно от най-важните решения, които трябва да вземете, когато се насочите към изграждане на свой собствен дом, за който отдавна сте мечтали. Спрете се на компания, която предлага цялостни решения, а екипът ѝ е квалифициран и готов да отговаря на вашите конкретни въпроси. Доверието в специалиста е особено важно при полагането на бетон, което е първата важна гаранция за сигурността на вашия дом.

Уверете се, че доставчикът на бетон разполага с нужните сертификати

При производството на бетон е важно да се спази точно пропорцията между количеството вода, влажността на пясъка, инертния материал и другите съставки. Това е причината да имате доверие само на бетон, произведен в съответните специализирани центрове. Важно е да знаете, че на строителната площадка не бива да се добавя вода в доставения бетон, за да не бъде нарушена неговата структура, което би повлияло негативно на хомогеността, а оттам и на здравината му. Единствено производител на бетон, който притежава нужните сертификати, гарантирано ще ви достави бетон, който да отговаря на всички изисквания за качествено и безопасно строителство, които са валидни у нас и в Европа. Доверете се на доставчик на бетон със собствен център, който извършва контрол над всички етапи на производството на строителния материал – от суровините, които се влагат, до изливането му на строителната площадка.

Изберете доставчик на бетон със собствен транспорт – това е гаранция, че необходимият строителен материал ще пристигне точно навреме

Когато се насочите към строителство на дома, за който сте мечтали е добре да знаете, че голяма част от процесите в началния етап са свързани и не трябва да има прекъсване помежду им. Поръчаният бетон трябва да бъде излят до 90 минути след забъркването си, а непосредствено преди това кофражът трябва да е уплътнен, почистен и навлажнен. Затова е важно доставката да бъде извършена своевременно и то в уречения час, за да е сигурно, че екипът на строителната площадка ще е готов за действие.

Предпочетете фирма, която покрива всички етапи от строителството, за да си спестите време, нерви и допълнителни разходи

Планирането на бюджета е решаваща стъпка, когато започвате строежа на свой собствен дом. Истината е, че предвидените разходи почти никога не достигат и винаги са нужни допълнителни средства за довършителни работи. Добър начин да избегнете непредвидени изненади поне в етапа на изграждане на жилището е да изберете компания, която покрива всички етапи на строителството – от изкопа на терена, през арматурата, полагането на бетон, изграждането и почистването след това. Така ще получите гаранция, че ще прекрачите прага на мечтания си дом в най-кратки срокове и на разумни цени.

 

 

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com