Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Как букмейкърът Сезам дава предимство на залагащите на спорт Как букмейкърът Сезам дава предимство на залагащите на спорт
В онлайн букмейкъра Sesame всеки играч може да получи начален бонус за спортни залагания. Това е един от маркетинговите трикове на хазартната компания за... Как букмейкърът Сезам дава предимство на залагащите на спорт

В онлайн букмейкъра Sesame всеки играч може да получи начален бонус за спортни залагания. Това е един от маркетинговите трикове на хазартната компания за привличане на залагащи на спортни събития. Букмейкърите в България се конкурират жестоко с бонус оферти, за да накарат клиентите да изберат техния сайт. След откриване на сметка в Сезам новите потребители получават бонус за залози на спор, като има и други оферти за футбол например, които ви дават предимство. Как бонусите на Sesame помагат на играчите ще разгледаме в тази статия.

Основната причина, поради която залагащите харесват бонусите на Сезам, е, че те предлагат допълнителни средства за залагания. Така залагащият на спортни събития получава голямо предимство. В букмейкъра трябва да използвате промо код при първия депозит за активиране на бонуса за спорт. Първият ви депозит се удвоява, когато изискате бонуса с помощта на кода, като максималната му стойност е до 150 лева. По този начин можете да залагате на повече спортове, използвайки бонус средствата. Така вие можете да правите повече залози на любимите си спортове. Допълнителните средства привличат повече играчи към сайта на Sesame.bg, който успешно се конкурира с големите букмейкъри у нас. Въпреки че разполагането с допълнителни средства за залагане е хубаво, всяка оферта има някои условия, с които трябва да сте наясно. Например, бонусът на Sesame за нов играч има условия за превъртане. Вие трябва да разиграете няколко пъти офертата на определен коефициент в срок. Това ограничение означава, че не можете да изтеглите веднага бонуса, след като сте го получили. Разнообразието от залози на футбол, баскетбол и други спортове помага лесно да се справите с превъртането на промоцията.

Промоцията Летящи коефициенти от Сезам е сред най-добрите в спортните залагания у нас. Играчите получават предимство да поставят залози на по-високи коефициенти. Ежедневно хазартният оператор предлага залози на завишени ставки. Вие може да залагате на най-атрактивните футболни мачове на по-добри коефициенти. Този бонус е предназначен за любителите на спортни залози и със сигурност ще им се хареса. С тази промо оферта клиентът има възможност за още по-големи печалби от спортни събития в букмейкъра Sesame. Други добри бонуси за играчите в този бетинг сайт са безплатните залози. Често хазартният оператор пуска оферти за безплатни залози за някои топ събития. Естествено, клиентът трябва да се съобрази с дадени условия, за да получи free bets. Например може да е нужно да направите залог на стойност 10 лева на дадено събитие, за да получите 10 лева безплатен залог. Но получаването на допълнителна сума за залагане е предимство за вас и шанс да спечелите по-голяма сума.

Всички бонуси на Сезам дават шанс на потребителите да правят повече залагания на различни спортове. Освен това, тези промоции имат за цел да ви помогнат да реализирате по-големи печалби. Бонусът за нов клиент в Sesame е сред най-атрактивните оферти на букмейкъра за играчите, тъй като им дава възможност да залагат на спорт, използвайки безплатни пари. Важно е обаче да сте наясно с условията, приложени към всяка оферта. Ето защо трябва да прочетете условията, преди да заявите бонуса в Сезам. Информирайте се и за съответния промо код на офертата, за да я активирате успешно.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com