Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Как да изглеждате стилно с макси мода Как да изглеждате стилно с макси мода
Всяка жена иска да бъде модерна, стилна и да хваща погледите на случайните минувачи. Ако и вие, сега се интересувате от дамски дрехи големи... Как да изглеждате стилно с макси мода

Всяка жена иска да бъде модерна, стилна и да хваща погледите на случайните минувачи. Ако и вие, сега се интересувате от дамски дрехи големи размери, четете по нататък:

Дамски костюми маски размер

Понякога за големите момичета не е лесно да изберат подходящия тоалет. И все пак, оказва се, че именно костюмите са в състояние да скрият недостатъците на фигурата толкова перфектно и да я представят в най-добрата светлина. За разнообразие има модели макси мода от вечерни, делови и ежедневни костюми, които лесно ще допълнят визията ви.

Макси панталони

Любима класика са панталоните. Това, обаче за пълните момичета е и възможност да представят фигурата си в най-добрата светлина.

В края на краищата панталоните удължават силуета, а в допълнение с яке или сако се регулира линията на талията. Така изображението изглежда по-изваяно.

Наред с това костюмите с панталони са отличен избор, както за бизнес, така и за ежедневния гардероб. И, все пак дамите с големи форми трябва да изберат подходящия модел за фигурата си.

Момичетата с широки бедра трябва да се спрат на удължена кройка сако. Позволена е и такава с декорация. По този начин ще скрият проблемните зони. Може да се спрете и на костюми в богати цветове. Стилната визия се постига и с модел костюм с разкроени панталони и вталено сако.

Макси мода в съчетание с пола

Полата е въплъщение на женствеността. Така моделите костюми с поли отдавна са любими сред момичетата в Plus Size.

Бизнес костюмите за пълни жени не губят своята актуалност. Те ще подчертаят женствеността и ще направят силуета по-грациозен.

Що се касае за вечерните костюми с всички възможни декори, те ще добавят пикантност и грация към образа. Така ежедневните модели остават любими за много едрите дами, плетените модели са удобни и се вписват перфектно в макси гардероба.

Как да изберем дамски костюм за наднормено тегло?

Костюмът е универсален елемент в гардероба на всяка жена, независимо от възрастта. За пълните жени това е не само начин да подчертаят достойнството си и да коригират фигурата, но и да носят дрехи, наслаждавайки се на комфорта. За дамите над 40 години е препоръчително да забравят за прилепналите модели. По-добре е момичетата с пищни форми да избират панталони или поли с прави форми. Такива ще балансира силуета и ще отклонят вниманието от широките бедра.

Макси мода в дамското домашно облекло

Домашните дрехи за жени с наднормено тегло винаги са свързани с неща, неподходящи за напускане на къщата. Но дори и в домашна атмосфера може да изглеждате стилно и привлекателно. Например, елегантен халат би бил чудесен вариант за дома. Той ще подчертае вашето достойнство, скривайки проблемните ханш. Такива дрехи ще са удобни и незаменими за у дома.

Макси халатът е практична дреха за почистване или прекарване на време със семейството, а стилният дизайн ще ви позволи да останете винаги красиви и оригинални.

Всичко това и още много може да разгледате и в онлайн магазина loveyourcurvy.com.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com