Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Как да разнообразим спалнята чрез интересно спално бельо Как да разнообразим спалнята чрез интересно спално бельо
  Когато спалното бельо е единственото нещо, което се откроява в стаята, то може да направи декора скучен и стар, но може и да... Как да разнообразим спалнята чрез интересно спално бельо

 

Когато спалното бельо е единственото нещо, което се откроява в стаята, то може да направи декора скучен и стар, но може и да предизвика обратния ефект. Ако изберете цветни чаршафи, това веднага ще направи стаята да изглежда по-свежо и интересно, превръщайки го в център на стаята. Например можете да опитате да използвате смел акцентен цвят върху чаршафите, завивката и възглавниците. Ако предпочитате, по-тъмен цвят за акцент също може да се използва добре. Можете също така да опитате да съчетаете акцентиращия цвят с неутрален или пастелен цвят, за да създадете тонална визия. По правило акцентните цветове трябва да допълват цветовете на мебелите или стените, за да придадат на стаята ви хармоничен вид.

Използвайте контрастен материал за чаршафите и завивките

Обикновено чаршафите са в неутрален цвят, но това не означава, че трябва да използвате един и същ цвят за цялото си спално бельо. Вместо това използвайте контрастни материали, за да направите спалното си бельо по-интересно. Например можете да изберете завивка и чаршафи в контрастни цветове, като бяло и черно или жълто и синьо. Използването на контрастен цвят също така помага леглото ви да изглежда по-широко.

Декоративни шарки към спалното бельо

да използвате един десен в цялото си спално бельо или да създадете ярък шарен вид с комбинация от десени. Например можете да поставите флорален десен върху завивката и чаршафите си, а геометричен десен – върху възглавниците си. Можете също така да създадете шарена визия, като използвате тъкан, която допълва акцентиращия ви цвят, например бял чаршаф и завивка в светлосин цвят или розов чаршаф и завивка в светлорозов цвят.

Обърнете обичайното и използвайте чаршафи на райета

Ако декорът на стаята ви има елементи, свързани с морето или водата, можете да опитате да използвате чаршаф и завивка с подобна цветова гама или десен. Друго нещо, което можете да опитате, е да използвате чаршафи и възглавници на райета. Раираното спално бельо е много популярно в момента и за това има основателна причина.

Вдъхновение от природата

Ако искате да придадете свеж вид на спалнята, но с 3D спално бельо с флорални мотиви несъмнено ще го постигнете. Можете да изберете чаршафи с природни забележителности или цветя. Добавете и декоративни възглавнички и декора на спалнята ви ще бъде уникален.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com