Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Какво да правим, ако видим, че водата в канала е започнала да се оттича по-бавно от обикновеното? Със сигурност, се оформя проблем, затова не...

Какво да правим, ако видим, че водата в канала е започнала да се оттича по-бавно от обикновеното? Със сигурност, се оформя проблем, затова не губете време, вземете необходимите самостоятелни мерки. Можете да използвате някои от доказаните домашни методи за справяне със запушен канал.

Един от най-разпространените методи е използването на смес от сода за готвене и оцет.

Изсипете почти пълна чаша пълна с вода в канала или мивката (където е налице запушването). След това излейте половин чаша винен оцет отгоре и покрийте с плоска чиния. Оставете да подейства за 30 мин, като през това време не използвате мивката. Когато времето изтече, изсипете 2 литра вряла вода и оставете топлата вода от крана да тече за 2-3 минути. С този метод, можете да се справите с проблема при условие, че каналът не е вече сериозно запушен.

Ако обаче запушването е по-сериозно, тогава никак не е препоръчително да предприемате самостоятелни действия, като опити за почистване на канала с дълги метални или остри предмети, като тел или други такива. Защото не се знае каква е точно причината за проблема, а ние не бихме искали да доведем до усложнения с нашите действия.
В такива по-сериозни случаи е препоръчително да се свържете за помощ с експерти в отпушването на канали. Такава фирма е „Евроканал” ЕООД в гр. София, кв. Врaждебна ул.46 N2a. Ще получите професионална помощ и подкрепа. Свържете се с тях на телефон: 0877 77 63 77.
Със сигурност ще получите решение на проблема, ще получите добри съвети за бъдеща профилактика на канала и ще се чувствате спокойни и уверени.

Изберете експертите в лицето на професионална фирма „Евроканал” ЕООД да свършат работата вместо Вас!
След отпушването е важно да сте внимателни, като например не изхвърляйте в канала косми, не изсипвайте мазнини, нито малкото сапун от сапуниерката. Особено внимавайте с хигиенните материали.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com