Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Как да управляваме бързо и лесно залозите си? Как да управляваме бързо и лесно залозите си?
След като имаме един куп мобилни приложения в своя телефон – социални мрежи, онлайн портфейли, електронно банкиране, телекомуникационни оператори, дори и апликация как да... Как да управляваме бързо и лесно залозите си?

След като имаме един куп мобилни приложения в своя телефон – социални мрежи, онлайн портфейли, електронно банкиране, телекомуникационни оператори, дори и апликация как да си пускаме електроуредите у дома от разстояние, то защо да не използваме софтуер и за спортни залози и казино игри? Ако сме почитатели на този вид развлечения, то специалните програми на букмейкърите могат да ни бъдат само от полза, тъй като позволяват бързо и лесно да управляваме профила си, средствата по него, както и залозите, които са направени. А с Betano приложение това наистина е така от самия старт на компанията на българския пазар.

 

Операторът започна да функционира легално у нас още с първите дни на 2022 г. От самото начало потребителите имаха възможност да се изтеглят и инсталират работещо мобилно приложение, с което да улеснят достъпа си до платформата за онлайн залози. Чуждестранният букмейкър, който е част от групата Kaizen, показа и на местните конкуренти у нас колко е важно да предлагаш пълния спектър от услуги, а разработването на специални мобилни приложения за съжаление не е сред приоритетите на някои от останалите лицензирани оператори.

 

С какъв телефон мога да използвам Betano Mobile app?

 

Може би пояснението, че трябва да имате смартфон, е излишно – това сякаш се подразбира. Въпросът е вече дали мобилното устройство е с операционна система Android, iOS или някаква друга. Ако е сред първите две, които са и най-популярните в световен мащаб, то може да се използва и специалният софтуер на букмейкъра. Сигурен начин за сваляне на програмата е да се намери в официалния уебсайт на оператора, като се използва работещ браузър на телефона. Всъщност, това е единственият вариант за изтегляне на Betano Mobile app, ако сме с устройство, функциониращо с Android. При Айфоните може да се използва и официалният магазин към операционната система.

 

След като се изтегли и инсталира мобилното приложение – това става за броени минути, управлението на профила, на средствата и на играта се извършва много бързо и удобно. Разбира се, че трябва да имате валидна регистрация в системата на букмейкъра, която може да се извърши и през специални софтуер, но може да се мине през този процес и преди това. Когато вече имаме работеща Betano Mobile апликация, можем да правим залози по всяко време, включително и на спортни събития, които се развиват на живо в същия момент. Имаме възможността да използваме функцията кеш-аут, която дава възможност да затваряме залози като вид застраховка или ако вече ни се предоставя чиста печалба преди приключване на събитията.

 

Важното е, че можем да управляваме своите финанси в платформата на оператора. С мобилно приложение могат да се извършват депозити за попълване на бюджета за игра, както и да се нареждат изходящи трансфери, когато сме натрупали печалба и искаме да я усвоим. Ако имаме активен начален бонус, който подлежи на разиграване и на изпълнение на други условия, това също може да се провери през телефона – докъде сме стигнали с превъртането, колко ни остава като сума и време. Цялата информация, която намираме при работа с компютъра, се предоставя и през Betano мобилно приложение, така че потребителите не губят нищо, когато използват този комуникационен канал.

 

 

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com