Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Какви уреди са нужни в кухнята? Какви уреди са нужни в кухнята?
  Блендерът е удобен уред в кухнята. Той ви помага да приготвяте смутита, млечни шейкове и супи. Кухненските роботи смилат продуктите и нарязват билките.... Какви уреди са нужни в кухнята?

 

Блендерът е удобен уред в кухнята. Той ви помага да приготвяте смутита, млечни шейкове и супи. Кухненските роботи смилат продуктите и нарязват билките. Микровълновите са удобни за претопляне на остатъци от храна или пица. Възможностите са безкрайни. Кухнята не е пълна без тези уреди. По-долу са изброени някои от най-полезните кухненски принадлежности.

Хладилник за вграждане

Хладилниците за вграждане придават модерен и елегантен вид на дома. Те са вградени, за да спестят място и да добавят първокласен завършек, но имат по-малко вътрешно пространство за съхранение. Хладилниците за вграждане често са оборудвани с разнообразни функции, включително осветление на фризера, цифрово управление, ледогенератори и дозатори за вода. На пазара има различни видове, от които може да си изберете подходящ. Ако живеете в къща, може дори да импровизирате с хладилни витрини втора ръка или малък бар. Те са дръзко решение. Подобни уреди придават допълнително чувтсво на екстравагантност и стил.

Готварски плот

Ако възнамерявате да готвите много, в кухнята ви е необходим задължително готварски плот. Той трябва да е лесен за почистване, както и многофункционален. Добре е да бъде снабден с функции като решетка с незалепващо покритие, конвекционен или парен режим на почистванем или традиционен режим на самопочистване. Тук също ще отбележим, че трябва да може да се мие в съдомиялна машина и да има две решетки за фурната. Добре е още да бъде устойчив на отпечатъци от пръсти.

Тостер

Тостерът е малка електрическа фурна с ръчна предна врата, нагревателен елемент и телена решетка. Тостерите обикновено се използват за препичане на хляб и приготвяне на сандвичи. Тъй като разполагат само с ограничени опции за готвене, тостерите са чудесни за малки кухни и за живеене в апартамент. Някои от тях дори се предлагат с аксесоари, като например шишове за въртене, камъни за пица и тави. Может дори да опитате да импровизирате с някоя баница.

Конвекторна фурна

Ако разполагате с малка кухня, може да помислите за инвестиция в конвекторна фурна. Тези уреди готвят по-бързо и равномерно от традиционните фурни. Използват вентилатор, който циркулира горещ въздух в нагревателна камера, за да се приготвят храните равномерно. Все пак, при неправилна подредба биха могли да заемат твърде много място на плота ви. Все пак, остават сравнително евтини чудесни за малки кухни. Можете да ги използвате за печене на хляб и препечени филийки.

Мивка с батерия

Мивката с батерия в кухнята е чудесен начин да добавите повече функционалност към пространството си. Предлагат се много видове смесители и можете лесно да променяте цвета им, като просто докоснете дръжката на лоста. Можете също така – да изберете висок смесител за постигане на драматичен ефект. Съществуват и много смесители в търговски стил, които се монтират под мивките на шкафовете. Макар че са по-скъпи, са по-издръжливи.

 

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com