Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Какво да подарим на колегите? Какво да подарим на колегите?
Колегите ни може да не са най-близките ни приятели, но прекарваме много време с тях и често целият екип се организира в търсене на... Какво да подарим на колегите?

Колегите ни може да не са най-близките ни приятели, но прекарваме много време с тях и често целият екип се организира в търсене на подарък, когато някой има повод. В днешната статия ще ви дадем някои полезни идеи как да зарадвате вашите колеги.

Нагревател за чаша за кафе

Ако искате да впечатлите вашите колеги с уникален подарък, можете да закупите за тях нагревател за чаши за кафе. Тази джаджа има водоустойчива плоча и сензорна система за управление. Елегантният му дизайн го прави преносим и лесен за почистване. В допълнение, той също така използва много малко енергия. Продуктът е идеален за използване в офиса и в допълнение към лесната му употреба, се поддържа лесно и дори е подходящ за съдомиялна.

„Грозен коледен пуловер“

Терминът „грозен коледен пуловер“ идва от сцена от филма „Дневникът на Бриджит Джоунс“ от 2001 г.  Тези облекла наистина може да изглеждат нелепо, тъй като често имат еленски уши и неугледни шарки. Но, дори и да ги наричаме грозни, абсолютно всеки човек има такива дрехи и ги носи с удоволствие в сезона на празниците. Ето защо е отлична идея за подарък на вашите колеги, особено ако става дума за разменяне на подаръци около Коледа.

Когато купувате грозни коледни пуловери като подарък за колеги, ще искате да вземете предвид личността на колегата. Ако вашият колега има чувство за хумор, това е страхотен подарък. Независимо дали е любимият му празничен филм или най-добрият подарък за някой, който обича да разсмива хората, грозният коледен пуловер ще бъде оценен от всички.

Зарядно за телефона

Зарядното устройство за телефон е сигурно най-разменяната вещ в офиса. Сигурни сме, че във всеки офис има поне едно „офисно зарядно“, което всички използват, когато имат нужда. Тогава, защо да не подарите на колегата си зарядно, което да е само негово? Сами разбирате, че този подарък е подходящ за онзи ваш колега, който най-често зарежда телефона си.

Слушалки

Ако работата ви позволява слушане на музика, вероятно всеки от екипа ще иска да слуша различни песни, според собствения си вкус. Подарете на най-големия меломан в офиса чифт добри слушалки, за да се наслаждава на любимите си парчета, докато работи. За повече удобство, можете да изберете безжични блутут слушалки, за да не се заплитат кабелите в другата техника.

Организатор за бюро

Когато работите в офис, много често на бюрото ви има редица различни консумативи – химикалки, моливи, кламери, ножици, тиксо и още много. Елегантен органайзер за бюро с много отделения ще бъде от истинска полза на неговия притежател. Той не само ще помогне всичко нужно да е подръка на ползващия го, но и ще придаде по-стилен вид на бюрото.

За още идеи за подаръци, разгледайте първенците в сферата – магазини S-Gifts.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com