Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Кои са трендовете в мъжката мода през сезон пролет-лято 2023 година? Кои са трендовете в мъжката мода през сезон пролет-лято 2023 година?
Всеки нов сезон носи със себе си тенденциозни промени, водени от движенията в световен мащаб. Както във всеки аспект, такива се наблюдават и в... Кои са трендовете в мъжката мода през сезон пролет-лято 2023 година?

Всеки нов сезон носи със себе си тенденциозни промени, водени от движенията в световен мащаб. Както във всеки аспект, такива се наблюдават и в мъжката мода. Кои са най-новите трендове във визията на мъжете и как да бъдете актуални през пролет-лято 2023 година? 

Комбиниране на стилове

Определено през 2023 година и по-специално пролетно-летния сезон ще се наблюдава умело съчетание на официални и кежуал елементи на облеклото. Съчетанията, които умело се превръщат в трендове, са:

  • мъжки костюм с тениска – колкото и странно да ви изглежда, тези два на пръв поглед противоположни елемента, се комбинират добре заедно. По този начин, вие създавате подходяща визия за всеки ден, внасяйки разчупеност във външния си вид;
  • спортно елегантен костюм с карго панталони – отминалата мъжка мода на каргото отново се завръща. Комбинирайте своето сако и риза с тези популярни мъжки панталони, като заложете на неутрални тонове – кафяво, черно, бяло, сиво. Камуфлажът също е на мода през 2023 година. Освен удобство, вие ще получите и възможност за съхранение на личните си вещи, поради наличието на много джобове, с които каргото се отличава.

Пастелни тонове

Време е да експериментирате и да внесете цвят в своята ежедневна визия. Направете го като подберете актуални цветови предложения, сред които са ментово зелено, бебешко розово. Цветът за 2022 година е популярен и това лято – Very Peri. Доверете се и на изборът за 2023 година в лицето на нюанс Viva Magenta, представляващ съчетание между розово и червено.

Овърсайз

Все по-тенденциозно става носенето на овърсайз дрехи. Това лято ще забележите присъствието на тези свободни кройки навсякъде.

Тениски с къс ръкав, суитшърти, както и летни връхни облекла ще бъдат предпочитани под тази форма.

Това са само част от водещите трендове през пролет-лято 2023 година. Не забравяйте, че модата е относителна и за правилния избор винаги трябва да имате предвид и вашите лични предпочитания. Изградете своята индивидуалност и ако тя съвпада с популярните предложения, изложени в светските хроники, подберете облеклото си по тенденциозен начин.

Винаги изразявайте своята лична индивидуалност, избирайте кройките и вида на облеклото си според фигурата, която притежавате и не забравяйте, че цветовете също имат значение.

От онлайн магазин Carducci съветват да се стремим да постигнем максимално добър синхрон между собствените си желания и идеи и установените от професионалистите.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com