Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

LED осветителни тела за стени и тавани LED осветителни тела за стени и тавани
Понастоящем осветлението играе решаваща роля при проектирането на жилищни и нежилищни помещения. Правилно поставените светлинни акценти, както и правилно подбраните за интериора LED лампи... LED осветителни тела за стени и тавани

Понастоящем осветлението играе решаваща роля при проектирането на жилищни и нежилищни помещения. Правилно поставените светлинни акценти, както и правилно подбраните за интериора LED лампи придават на помещението уютен стилен външен вид. Но въпреки благоговейното отношение на потребителите към външния вид на осветителните устройства, най-важното е техническите характеристики на лампата.

Най-популярните и търсени осветителни елементи са полилеите. Но с развитието на технологиите стенните и таванните лампи изместват полилеите от пазара.

 

Вътрешни таванни светлини

 

Всички LED осветителни тела за таван се предлагат в различни форми на корпуса. Основните и най-често срещаните са кръгли и квадратни. Такива лампи се отличават с уникален стилен дизайн, който е подходящ както за спалнята, така и за всекидневната, детската стая, а също и за нежилищни помещения ще ви помогне да създадете уютна и топла атмосфера. Всички стенни и таванни осветителни тела обикновено се управляват от инфрачервено дистанционно управление и са регулируеми.

 

Удобство и функционалност на стенни и таванни лампи

 

Стенните/таванните LED осветителни тела са идеални за пълно основно осветление на помещение от 20-30 квадратни метра, но могат да се използват и като акцентно осветление под формата на стенна лампа. Кръглите лампи под формата на плочи внасят лекота и ефирност в интериора. Някои модели имат допълнителни функции, които правят възможно управлението на лампата не само с дистанционно управление, но и чрез мобилно устройство със специална програма, която е достъпна както за iPhone, така и за Android. Тази функция е много търсена от юноши, млади хора, съвременното поколение, които високо оценяват широката функционалност на LED лампата. Всички стенни и таванни LED осветителни тела са изработени от съвременни надеждни материали – метална основа и пластмасов дифузьор, ярка и информативна опаковка.

Комплектът с лампата винаги включва инфрачервено дистанционно управление и подробни инструкции за експлоатация. Много производители допълват продукта с гаранционен сертификат с датата на производство и периода на гаранционен ремонт. Този документ трябва да се съхранява до изтичане на гаранционния срок.

 

Цена на LED таванни лампи

 

Стенните и таванни LED лампи със своето разнообразие и отлична производителност ще ви позволят да украсите пространството на вашия дом, офис по ваша преценка, да добавите светлина, лекота, яркост и комфорт. Използването на такива LED лампи спестява не само електричество, но и пространството на вашата стая, което ви позволява да въвеждате нови елементи в интериора, използвайки въображението си, мнението на роднини и приятели и да намирате взаимни решения при избора на LED лампи и да се наслаждавате съзерцаването на резултата. Общите дела обединяват и събират семейството.

 

Цената на лампите за стена и таван

 

Има много широк диапазон, тъй като зависят няколко фактора – марката на производителя, технически характеристики, функционалност, материал на изпълнение и дизайн. Елитните LED осветителни тела за таван предлагани в онлайн магазина shop.polarislighting.bg са украсени с позлата, скъпоценни камъни и друг изключителен декор.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com