Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Модни дамски ботуши есен-зима 2019-2020 Модни дамски ботуши есен-зима 2019-2020
Професионални източници на актуални тенденции са седмиците на модата, докладите за тенденционните бюра, експертните прегледи, публикациите в популярни тематични публикации и изложби на готови... Модни дамски ботуши есен-зима 2019-2020

Професионални източници на актуални тенденции са седмиците на модата, докладите за тенденционните бюра, експертните прегледи, публикациите в популярни тематични публикации и изложби на готови продукти. Въз основа на тях намирането на модни обувки във витрините на магазините е много по-лесно.

Определянето, дали колекцията от обувки съответства на модните тенденции, е лесно  стига да знаете някои основни правилана цвят. Този сезон има иновации, които Pantone Color Institute предложи преди седмиците на модата.

Важно нещо е, че днес  жените не искат да бъдат ограничени от сезоните. Следователно цветовата палитра на настоящия и бъдещите сезони не е нито зима, нито есен. По-скоро лято. През 2018 г. модерните цветове не бяха толкова сочни. Трудно е да се вземе решение за нещо с голям обем в светъл нюанс. Тези цветове се комбинират с обувки и аксесоари и са основният акцент.
Освен ярки, Pantone предлага и следните неутрални нюанси:

наситено тъмно синьо;
топъл джинджифил или кафяво;
бадем;
приглушено сиво;
тофу.
Основният цвят на следващия сезон обаче анализаторите наричат ​​син. Производителите предлагат модни дамски обувки в различни вариации: от небесносини до лазурни тонове.

Ботуши, боти и обувки до глезени са пришити в синьо. Други анализатори наричат жълтите модни ботуши през есента на 2019 г. най-важната тенденция, тъй като по това време на годината няма достатъчно слънце.

Обувките на американската компания Timberland са близки до този тон. Те постоянно се купуват от жени по света. Единствената забележка: жълтото им е близко до горчицата.

Друг модерен нюанс на обувки за есенно-зимния сезон е лек лимон, подобен на прожектори. Той е нов и смел, подходящ за млади момичета.
дизайн.
Горните нюанси са добри във всеки нюанс, но следните видове дамски обувки се считат за модерни за следващия сезон:

груби военни ботуши;
обувки в стил каубой;
туристически или алпинистки ботуши с масивна дантела;
високи кецове и маратонки с кожена подплата;
хибридни спортни обувки;
дамски обувки в мъжки стил;
обувки в свободно прилягане (гума или наподобяваща гума);
еластични чорапи за пръсти;
широки ботуши.

Повече за модните тенденции можете да научите на Модерно.bg

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com