Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Най-добрите Анаболни Стероиди за релеф Най-добрите Анаболни Стероиди за релеф
Анаболните Стероиди са препарати, които основно се използват за повишаване на мускулната маса, силата и издържливостта. Повечето Анаболни Стероиди притежават сходно действие и природа,... Най-добрите Анаболни Стероиди за релеф

Анаболните Стероиди са препарати, които основно се използват за повишаване на мускулната маса, силата и издържливостта. Повечето Анаболни Стероиди притежават сходно действие и природа, като ефектите от употребата им са близки, но някой са по-подходящи за употреба в цикли за релеф от други. В тази статия ще разберете, кои са най-подходящите и защо.

  1. Анавар – Анавар е орален Анаболен Стероид, който съдържа хормонът Оксандролон. Оксандролон притежава много мек андрогенен и силен анаболен ефект, като употребата му е подходяща и за жени. Анавар е препочитан в цикли за релеф, защото придава много сила, не задържа вода, изсушава физиката, като и придава завършен и венозен вид и има пряк ефект по изгарянето на подкожните мазнини, особено в проблемните зони.
  2. Мастерон – този Анаболен Стероид е дериват на хормона дехидротестостерон и съдържа активното вещество Дростанолон. Мастерон е много популярен Анаболен Стероид, който се използва основно в схеми за релеф и отново може да бъде използван и от жени. Мастерон не задържа вода, като притежава анти-естрогенни свойства, намаляйки нивата на естрогена в организма, което е много ценен ефект по време на период за релеф.
  3. Тренболон – Тренболон е най-силният Анаболен Стероид на пазара, като притежава пет пъти по-силно действие от това на Тестостерона и употребата му води до драстична промяна на физиката. Тренболон не задържа вода, придава огромен прираст на сила и чиста мускулна маса, дори в периоди на диета. Освен това, подобно на Анавара, той притежава мощен ефект по изгарянето на мазнините в проблемните зони
  4. Винстрол – този инжекционен Анаболен Стероид съдържа активното вещество Станозолол и също така може да бъде намерен и под формата на таблетки. Той е може би най-популярния препарат от фитнес любителите, когато стане дума за релеф. Употребата на Винстрол придава завършен, сух и изключително венозен вид на физиката.
  5. Нандролон – това е хормон от семейството на Тренболона, който както него не задържа вода и води до покачването само на чиста мускулна маса. Хормонът Нандролон се предлага в няколко различни вида (в зависимост от естера с който е свързан), като при цикли за релеф се използва основно Нандролон Фенилпропионат, поради бързият му ефект.
Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com