Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

От къде да закупим марков парфюм? От къде да закупим марков парфюм?
Често в социалните мрежи, предимно във фейсбук групите, потребители питат своите познати от къде да се сдобият с маркови парфюми онлайн. Е, ако и... От къде да закупим марков парфюм?

Често в социалните мрежи, предимно във фейсбук групите, потребители питат своите познати от къде да се сдобият с маркови парфюми онлайн. Е, ако и Вие сте сред тези, то тогава настоящата статия е точно за Вас.

На първо място, когато се касае за парфюм, най-логичното е да помиришете дадения аромат, за да придобиете представа кой парфюм как ухае.

Много често даваме полезни съвети на клиентите, като един от тях е: Когато сте в парфюмерия, в бутик за парфюми, физически такъв, да тествате някой парфюм, да запомните името му, да видите цената и когато се приберете, да го потърсите онлайн. Ще се уверите  в разликата, в крайната цена.

Именно и съветът ни е точно такъв, да си подберете добър аромат, след което да го поръчате онлайн.

При самия подбор е много важно да вземете предвид следните стъпки:

  1. Да не тествате повече от три аромата в даден момнет, тъй като след третия, всеки следващ започва да ухае идентично, често човек се умаря и не успява да улови точните ароматни нотки.
  2. Да не бързате да поръчвате, да подберете най-доброто, ароматът, който най-добре ВИ подхожда.
  3. Да се подготвите, четейки най-популярните парфюми според сезон, аромати и други.

Е, надяваме се, че статията Ви е била полезна и ще направи пазаруването на подобна стока далеч по – лесно.

Последен, но изключително важен съвет, към настоящата публикация е да правите ясна и точна разлика между тестер и парфюм.

Често, клиенти, когато чуят думата тестер, се стресират. Парфюм е удачно да се купува тогава, когато желаете да го подарите, но ако е за лично ползване, можете да закупите и тестер. Най-често тестерите идват у търговците без кутийка, но ароматът е аналогичен с оригиналният.

Естествено, цената също се отличава. Често тестерите достигат до крайния клиент и без капачка, но това отново не бива да Ви тревожи, стига да е за лична употреба.

В обобщение на написаното трябва да признаем, че парфюмът е изключително често избиран, като подарък и може лесно да Ви реши пробеми, когато се колебаете какво да изберете за Ваш близък, познат, приятел.

Достатъчно е да познавате половинката си достатъчно добре, че да знаете кой аромат би й допаднал.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com