Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Трите най-популярни мъжки парфюми за миналата година Трите най-популярни мъжки парфюми за миналата година
Днес ще споделим с Вас една класация от трите най-популярни мъжки парфюми за отминалата 2017 година, като се надяваме класацията да Ви насочи към... Трите най-популярни мъжки парфюми за миналата година

Днес ще споделим с Вас една класация от трите най-популярни мъжки парфюми за отминалата 2017 година, като се надяваме класацията да Ви насочи към най-предпочитаните аромати и да Ви помогне при изборът на нов парфюм.

 
Diesel Only The Brave – парфюм, който се появи преди близо 10 години и веднага се отличи със своят аромат. Нещо повече, не само мъжете, но и доста жени си паднаха по него. В някой ревюта този парфюм може да се види описан, носещ усещане за супергерой, който е безстрашен и с възможност да се измъкне от всякакви ситуации.
Често е предпочитан от по-младите мъже. Когато посетите магазин за парфюми, пожелайте от консултатът да помиришете Diesel Only The Brave, ще усетите мирис на мандарини, лимон, смола, виолетови листа.

Hugo Boss Soul – това е второто място от нашата класация. Той се появява на пазара преди 13 години и се води един от шедьоврите на Urssula Wander, която благодарение на успешната комбинация от ухания, прави така ,че мъже от цял свят да го предпочитат. Ароматите, с които се отличава са: мускус, бобова тонка, кардамон, анасон, индийско орехче, лавандула, ванилия и други.

Третото предложение от класацията ни е за мъжки парфюм Christian Dior Homme Intense.

Christian Dior Homme Intense е създаден от парфюмриста Francois Demachy. Специфичен е, дори изтънчен и елегантен.
Ако си падате мъж тип изкусител, то без съмнение това е Вашето правилно решение. Ако желаете жени да се обръщат след вас, разхождайки се в мол или по главен булевард, парфюмът ще Ви направи точно такъв изкусителен и желан от непознати дами.

Ароматът, който буди желание се дължи на съблазнително флорално-дървесни ухания, разположени в ароматния букет.
Излъчва увереност, класика и мъжественост.

Още нещо важно, което отличава този парфюм. Любопитно или не, то свиквайки с този парфюм, то уханието му остава завинаги в съзнанитео ни, т.е.запомня се. Някой от съставките, правещи един от най-популярните парфюми толкова желан са: кедър, ирис, ветивер, ванилия и кехлибар.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com