Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Подхожда ли шапка с периферия на всяка прическа Подхожда ли шапка с периферия на всяка прическа
Шапка с периферия може да носим с удоволствие през всички сезони. Тя се съчетава успешно с различни тоалети, а съобразно материята, от която е... Подхожда ли шапка с периферия на всяка прическа

Шапка с периферия може да носим с удоволствие през всички сезони. Тя се съчетава успешно с различни тоалети, а съобразно материята, от която е изработена, може да ви донесе комфорт, както в слънчев, така и в прохладен и дъждовен ден. Един от основните въпроси, на които търсим отговор, когато избираме шапка с периферия е, дали тя ще подхожда на обичайната ни прическа.

Как да оформим косата си, когато планираме да носим шапка с периферия

Както посочихме, шапка с периферия е един от най-практичните модели, който се съчетава успешно с различни тоалети през всички сезони. Въпреки това трябва да прецените дали избраната шапка с периферия подхожда на прическата ви в момента и дали косата ви ще изглежда добре, както докато носите шапката, така и след, като я свалите. Ефектно решение е да оформите косата си в плитки – две странични, или една ниска, и двата варианта са приложими, когато ще носите шапка с периферия. Ако нямате достатъчно време за плитки, може просто да съберете косата си на ниска опашка или да си направите нисък кок, за да може отгоре удобно да позиционирате шапка с периферия. Когато целта ви е да си придадете небрежно-елегантен вид, най-добре е да оформите косата си в едри къдрици, тази прическа също би се съчетала успешно с шапка с периферия. Прецизно изправената коса е най-добрият избор в много ситуации, а ако сте избрали да носите и шапка с периферия, визията ви със сигурност ще е стилна и елегантна.

Изберете подходящ размер шапка с периферия, за да се чувствате комфортно и да сте спокойни за прическата си

Задължително изпробвайте шапките, които имате намерение да купите. По този начин ще прецените най-добре дали ще се чувствате комфортно с избрания модел шапка в съответния размер, и дали ще ви подхожда. Най-практично е да има около пръст разстояние между главата ви и шапката. Това в повечето случаи е знак, че сте подбрали правилния размер шапка с периферия. Разбира се от голямо значение е и материалът, от който е изработена шапката, както и характерният вид на прическата ви. Ако вашата коса е къдрава или по-плътна, най-добре е да изберете по-свободна шапка, за да не деформира прическата ви при носене.

Спрете се на шапка с периферия в нюанс, който ви подхожда

Макар и наглед тривиален, изборът на цвят за шапка с периферия не е толкова лесна задача. Първоначалното решение е да се насочите към нюансите, които ви допадат най-много, но въпреки това трябва да вземете под внимание още няколко фактора. Съобразете се с цветовете на повечето дрехи в гардероба си, с които планирате да съчетавате новата си шапка с периферия. Вземете под внимание също нюанса на косата и очите и тена на лицето си.

Изберете шапка с периферия, която по най-добрия начин подчертава очарованието ви и характерните черти, които притежавате. Носете я с удоволствие, а тя ще придаде стил и елегантност на визията ви, както в работното ежедневие, така и в почивните дни, изпълнени със забавления, пътешествия и интересни срещи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com