Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Ръководство за начинаещи за видовете четки за грим Ръководство за начинаещи за видовете четки за грим
  Четки за грим са основен инструмент за постигане на безупречен грим, но при наличието на толкова много видове четки може да е трудно... Ръководство за начинаещи за видовете четки за грим

 

Четки за грим са основен инструмент за постигане на безупречен грим, но при наличието на толкова много видове четки може да е трудно да се ориентирате откъде да започнете. В това ръководство за начинаещи ще разгледаме различните видове четки за грим и за какво се използват те.

 

Четка за фон дьо тен

Четките за фон дьо тен обикновено са плоски и имат гъст косъм. Те са предназначени да помагат за равномерното и гладко нанасяне на фон дьо тена върху кожата. За да използвате четка за фон дьо тен, нанесете малко количество фон дьо тен върху гърба на ръката си или директно върху четката, след което разнесете върху лицето си с кръгови или обратни движения.

 

Четка за пудра

Четките за пудра обикновено са големи и пухкави и са предназначени да помагат за равномерното нанасяне на насипна или пресована пудра върху кожата. За да използвате четка за пудра, разбъркайте четката в пудрата и изтупайте излишното количество, преди да нанесете върху лицето си с леки, обхождащи движения.

 

Четка за руж

Четките за руж обикновено са по-малки и по-заострени от тези за пудра и са предназначени да помагат за нанасяне на руж или бронзант върху бузите. За да използвате четка за руж, нанесете малко количество руж или бронзант върху четката, изтупайте излишното количество и след това разнесете върху бузите с кръгови или размазващи движения.

 

Четка за сенки за очи

Съществуват няколко вида четки за сенки за очи, включително плоски, пухкави и ъглови четки. Плоските четки са предназначени да помагат за нанасяне на сенките върху клепача, а пухкавите четки са предназначени да помагат за разнасяне на сенките в сгъвката на окото. Ъгловите четки са предназначени да помагат за нанасяне на сенки за очи по линията на миглите или във външния V. За да използвате четка за сенки за очи, нанесете малко количество сенки за очи върху четката и след това разнесете върху клепача или гънката с кръгови движения или движения напред-назад.

 

Четка за устни

Четките за устни обикновено са малки и плоски и са предназначени да помагат за равномерното нанасяне на червило или гланц за устни върху устните. За да използвате четка за устни, нанесете малко количество червило или гланц за устни върху четката и след това нанесете върху устните си с леки, обхождащи движения.

 

В заключение, разбирането на различните видове четки за грим и тяхното използване е от съществено значение за постигането на безупречен грим. С това ръководство за начинаещи ще можете да изберете правилните четки за вашия грим и ще знаете как да ги използвате правилно. Не забравяйте винаги да почиствате редовно четките си, за да предотвратите натрупването на бактерии и да осигурите дълъг живот на четките си.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com