Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Съвременната мода диктува нашата тенденция с такава завидна честота, че практически е невъзможно да се справим с тях. Днес е почти невъзможно да бъдем...

Съвременната мода диктува нашата тенденция с такава завидна честота, че практически е невъзможно да се справим с тях. Днес е почти невъзможно да бъдем модерни, но и винаги да останем стилни.

Типични грешки за начинаещи в модата:

Как да станете стилна жена и къде да започнете вашия твърд начин, ако в модата сте истински мирянин?

Трябва да се учите от грешките и за предпочитане от чуждите. Нека разгледаме най-важните грешки на жените, които могат да бъдат забелязани при изграждането образа на жената.

Скъпи дрехи на място, както и обувки, които си заслужават: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/първото-впечатление-на-дамските-обув.

Представете си, че имате определена сума, която можете да похарчите за едни и същи обувки, които ви привличат от край време. Те са скъпи, продавани под марката Шанел, а вие многократно сте се представяли в тях, разхождайки се по централната улица на града и хващайки възхитително завистливите погледи. Има само един проблем. Ако блузата, която планирате да носите е от местния пазар, то много вероятно е да изглеждате луксозно, но изключително глупаво.

Съветът е да не комбинирате нелепо. Къде е по-добре да прекарате тази известна сума пари? Дали това трябва да е за актуализиране на част от гардероба или неподходяща покупка; Вижте: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/168-имаме-си-коте.

Не прикривате недостатъците. Често се обличат в мрачни безформени рокли, разпуснати токчета и мрежа за чорапогащи. Всичко това изглежда добре и имате изключително апетитни, буйни форми, не ги скривайте!

Разберете най-важната истина – не запълвайте роклите. И не можете да скриете пълнотата по никакъв начин, можете само да отслабнете. Ето защо, ако сте доволни от теглото си, смело облечете ярките рокли и колоритни панталони, бъдете весели и приятелски и в този случай вашата пълнота е гарантирана да отидете на заден план;

Вечното преследване на модата. Както вече казахме, модата се променя почти със скоростта на звука, но ако имате възможност да я следвате, направете го. Единственото нещо, което трябва да се избягва е сляпото копиране на модерните канони върху себе си. Не всичко, което е включено в тенденцията, ще се побере според вашата фигура. Вашето тяло може да бъде съвършено и да има параметрите на модел.

Пренебрегвайки основните правила, определете цвета и не излизайте отвъд общоприетите правила. Всичко може да изглежда контрастиращо, претенциозно и вкусно, но в умерени дози.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com