Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Микрон Доцев ЕООД – компанията, предлагаща на настоящите и бъдещи клиенти  богата продуктова гама от специфични авточасти за техното превозно средство. Компанията е с...

Микрон Доцев ЕООД – компанията, предлагаща на настоящите и бъдещи клиенти  богата продуктова гама от специфични авточасти за техното превозно средство.

Компанията е с дългогодишен опит и разполага с огромно количество жила, механизми, панели и бутони, както и други специфични авточасти за различни превозни средства.

Онлайн се предлагат всякакви видове жила за врати, оборотомери, километражи, смукачи, скорости, спирачни системи, за превозни средства с марките Алфа Ромео, Ауди, БМВ, Шевролет, Кадилак и други модели автомобили, както и за селскостопанска техника, камиони, мотори, индустриални машини и лодки. Можете да избирате от предлаганите артикули онлайн, на сайта на компанията, или да поръчвате по телефона.

Всички продукти предлагани на крайния потребител са с доказана надеждност и качество. Освен на висококачествена продукция, фирмата дължи своя успех и на младите специалисти, работещи в нея, както и на цените, съобразени с пазарното търсене. Предлагат се  вносни авточасти на доказани производители с гарантирано качество, като едни от многото са тези на марките  HELLA, ATE, LuK, SACHS, LEMFÖRDER, TEXTA и други.

Компанията Микрон Доцен ЕООД е ваш надежден  партньор, предлагащ  професионално консултиране и индивидуално решения на проблема, които притеснява Вас и автомобила Ви, особено, когато е специфично, трудно, когато липсват специфични части.

Сайтът www.mikrondocev.com е изключително удобен, лесен за употреба, като можете да избирате в лявата горна част спрямо различни критерии. Елементарен пример, сортирате спрямо тип превозно средство, автомобили, бусове, камиони, мотоциклети, яхти, селскостопанска техника и други, а на следващия ред – марката и моделът на превозното средство. Веднага след като потвърдите ще се удивите от конкретните резултати, чрез които ще спестите време, лутайки се из категориите.

Относно поръчката и доставката, те стават бързо, лесно и удобно. По-горе споменахме, че компанията притежава огромни количества на склад, което прави така ,че лесно и бързо клиентите да бъдат обслужвани. Нещо, с което не много компании могат да се похвалят. Всички сте били свидетели на следната ситуация. Поръчвате си жило за съединител, или пък повдигач, или някакъв друг тип механизъм или част, но от магазинът, от където сте поръчали Ви казват, че наличността я имат, но на склад и ще трябва да изчакате. Реалността е следната: Складът е някъде в чужбина, поръчва се, но се налага чакане на поне седмица. А  в случай, че Вашето превозно средство обслужва търговски обекти, то това автоматично означава загуба на пари. Именно това е и минусът при някой от компаниите. Вярно е, и в настоящата компания има модели жила или части, които не са налични за моментална поръчка, но повечето модели ги има.

В обобщение на написаното можем да кажем, че тази компания е коректна, лоялна и работи в името на Вас – клиентите.

Можете да поръчате специфични части за Вашето превозно средство, както онлайн, така и чрез сайта. Можете да отправите запитване и на имейлът, който ясно се вижда в началната страница.

Малко са фирмите в България, специализирани в подобен тип продукти, но вече имате подробна информация за една от тях, която е сред най-разпознаваемите.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com