Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

CredoWeb.bg – платформа, свързваща лекари, стоматолози, фармацевти, здравни заведения, организации и пациенти CredoWeb.bg – платформа, свързваща лекари, стоматолози, фармацевти, здравни заведения, организации и пациенти
  Дигиталната платформа CredoWeb предоставя на читателите информация за здраве и медицина, болести и дискусии от признати автори. Важно е да се отбележи, че... CredoWeb.bg – платформа, свързваща лекари, стоматолози, фармацевти, здравни заведения, организации и пациенти

 

Дигитална платформа за здраве КредоУеб -
 информация за болести, лечебни заведения, аптеки, медицински специалисти и много други

Дигиталната платформа CredoWeb предоставя на читателите информация за здраве и медицина, болести и дискусии от признати автори.

Важно е да се отбележи, че в електронното издание могат да се открият статии на различни теми, свързани с грижата за здравето на човек.  Проектът включва една от най-систематизираните и пълни база от данни, свързани с медицински лица, лечебни заведения, аптеки.

В помощ на всеки един участник, било то медицинско лице или практикант, читател, търсещ полезна информация, е налично приложение, което може да бъде изтеглено на Вашият телефон и благодарение на което можете лесно и бързо да получавате най-актуалната и нова информация в областта на здравето. Достатъчно е да потърсите “CredoWeb”  в Google Play или в App Store в случай, че ползвате Iphone.

Защо да посетите този портал още днес? Причините са много, но най-вече за това, че можете да получите високоспециализирана научна и практическа информация, в случай, че сте практикуващ лекар, както възможността да разкискате дадена тема чрез виртуални дискусии, в които участват хора от цялата страна.

Важно е да отбележим, че в CredoWeb вече членуват половината от действащите лекари в България, както и, че платформата се утвърждава като сигурно и удобно средство за информация и комуникация в здравната сфера.

В случай че Ви е необходима актуална и полезна информация, свързана с водещи болести, то мястото е CredoWeb.bg – платформата, която свързва  лекари, стоматолози, фармацевти, здравни заведения, организации и пациенти.

 

 

 

 

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com