Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Металните гардероби навлизат в училищата Металните гардероби навлизат в училищата
  Металните шкафове и гардероби станаха неизменна част от училищата в България. Това се дължи не само на изискванията за пожарна безопасност, но и... Металните гардероби навлизат в училищата

 

Металните шкафове и гардероби станаха неизменна част от училищата в България. Това се дължи не само на изискванията за пожарна безопасност, но и на мерките за сигурно съхранение на дрехи и  предмети. В наши дни почти няма школо, което да не разчита на мебелите от стомана и метал. Благодарение на тях, учащите се могат да бъдат спокойни, когато оставят своите облекла, аксесоари, учебни помагали и всякакво друго съдържание.

Къде намират приложение металните гардероби?

 

За никого не е тайна, че метални гардероби, се използват както в съблекалните, така и в салоните за физическо възпитание и спорт. Шкафовете от метал пък са част от класните стаи и директорските кабинети. Тези мебели са издръжливи на натоварване, противодействат срещу пожар и са едно чудесно решение, с чиято помощ се предотвратяват опити за кражби.

Такива шкафове и гардероби от метал  имат място в детските градини, гимназиите, университетите и прочие образователни институции. Естествено, държи се на стилния им вид и високата функционалност. Главната идея е децата, юношите и студентите, да получат комфорт и добра защита, така че е напълно нормално да се търсят най-добрите и практични варианти.

Защо металният гардероб е правилното решение?

 

Всяко българско училище се нуждае от добра мебелировка. Металният гардероб притежава множество предимства, тъй като може да приеме голямо количество съдържание. На пазара се предлагат модели с много секции, така че учениците да държат дрехи, обувки, шапки, чадъри и прочие. Освен това, гардеробът от метал, издържа на удари, горене и др. неприятни явления.

Залите за спорт са оборудвани с шкафове за дрехи, които използват секретни ключове. Всеки ученик има достъп до собствения си шкаф, който забранява чужд достъп. Все пак знаем, че децата са склонни да си погаждат номера и да крадат вещите на съучениците си. Това обаче не може да се случи, когато има сигурен и безопасен метален гардероб с високо качество.

Скъпо ли излизат металните гардероби?

 

Не, ако ги сравним с мебелите от пластмаса или дърво, ще забележим, че на училищата излиза в пъти по-евтино да купуват метални изделия. Това е и друга причина да се избере именно такова обзавеждане. Разбира се, ниската цена, не е за сметка на качеството, тъй че директорите могат да бъдат спокойни. Надяваме се, тази статия да е била интересна за вас.

 

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com