Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

6 идеи за повече трафик на сайт 6 идеи за повече трафик на сайт
5
  Днес почти всеки има сайт. Повечето търговци имат електронен магазин, а хората с някаво хоби – блог. В настоящата статия екипът от SEO... 6 идеи за повече трафик на сайт

 

Днес почти всеки има сайт. Повечето търговци имат електронен магазин, а хората с някаво хоби – блог.

В настоящата статия екипът от SEO специалисти на W-SEO.com предтавя на Вашето внимание 6 ценни съвета за повече трафик на сайт.

Първо, нека ясно кажем, че трафикът на даден сайт не е фактор за доброто му класиране, това можете да прочетете в тази статия. Разясняваме го, тъй като много клиенти на VISEO смятат, че един сайт, колкото повече трафик има, търсещите машини толкова повече приоритет му дават и го класират по-напред.

Изследванията не потвърждават това, но не се отхвърля и тази възможност.

Преди да Ви представим съветите е много важно да уточним, че един сайт, какъвто и да е той, без трафик, т.е. без посещения, се явява ненужен онлайн ресурс.

Ето и 6 ценни съвета за повече трафик на Вашият сайт:

  1. Концентрирайте енергията върху ключовите думи. Ако приемем, че сте онлайн магазин за детски играчки, обезателно проучете кои са най-търсените играчки, набавете съответните продукти и се заиграйте с ключовите думи и фрази. 
  2. Задължително е да имате канали в популярните социални мрежи. В това число Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram и Tik-Tok – в тези е буквално задължително.
  3. Обновявайте често вътрешното съдържание. Ако приемем, че представлявате електронен магазин, то на ден добавяйте поне по 3 продукта.
  4. Публикувайте стати с линкове в други сайтове. Набавяйте линкове. Изградете си ефективна LinkBuilding стратегия и действайте систематично.
  5. Подсигурявайте добри изображения и клипчета. Ако приемем, че продавате уникални неща, то обезателно Ви трябват видеоклипове, на които крайния клиент да придобие ясна представа за продукта, който би купил. Същото се отнася и за снимките. Наемете професионален фотограф, който да заснеме продуктите Ви. Снимките са директния мост към клиента, затова не бива да правите компромиси.
  6. Направете сайта си безупречен, от към SEO изискванията. И като код, и като структура.     

Можем да Ви представим още много други ценни съвети, но най-добре е сами да си ги четете всеки ден, следвайки SEO сайт W-seo.com.

Едно нещо трябва да сте наясно, а именно – ако имате популярен сайт, то лесно можете да го монетизирате, т.е. да Ви направи богати.

Pin It
Оценете тази статия
  • Оценка
0

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com