Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Дигитална агенция Уеб Стейшън -за да сте разпознаваеми в Интернет Дигитална агенция Уеб Стейшън -за да сте разпознаваеми в Интернет
Дигитална агенция Уеб Стейшън -за да сте разпознаваеми в Интернет… Ако търсите популярност в Глобалната мрежа, то определено ще трябва да имате приветлив сайт,... Дигитална агенция Уеб Стейшън -за да сте разпознаваеми в Интернет

Дигитална агенция Уеб Стейшън -за да сте разпознаваеми в Интернет…

Ако търсите популярност в Глобалната мрежа, то определено ще трябва да имате приветлив сайт, сайт, който да се класира добре в GOOGLE, т.е. да му е направена добра SEO оптимизация, сайт, който да се отваря еднакво добре на различните устройства.

 

Представяме Ви дигитална агенция WebStation, както и основните услуги, които агенцията предлага.

Една от най-търсените услуги, това е изработката на сайт с отзивчив дизайн. Думата отзивчив, в дигиталните среди означава сайт, който е лесен за употреба, сайт, който изглежда еднакво добре, както на смарт телевизор, така и на компютър, лаптоп, мобилно устройство. Т.е. сайт, който би зарадвал всеки потребител, без значение по какъв начин го е посетил.

Благодарение на добре структурираните сайтове, които дигиталната агенция изработва, смятаме категорично, че те имат предимство пред конкуренцията, класират се на по-предни позиции и това води до повече посетители.

Освен услуги по направата на сайтове, дигиталната агенция предлага и SEO оптимизация на сайтове.

Малцина са тези, които не знаят колко сила има в СЕО оптимизирането на сайтове, колко предимства дава добрата SEO оптимизация, колко ценно нещо е това.

Днес, няма как да не признаем, че конкуренцията в Интернет е огромна. Всеки традиционен магазин се измести и онлайн. Някои дори затвориха офлайн магазините си, и преместиха бизнесът си изцяло в Мрежата.

Това означава едно – огромна конкуренция.

СЕО оптимизаторите знаят как да преборят именно тази конкуренция, а това, когато се постигне, неимоверно ще доведе до много нови клиенти.

SEO-то продава ! Много често ще срещнете подобни SLOGAN-и… И това е факт. Продава, и това много. Продава, при това и дългосрочно.

За разлика от другите методи за реклама, при SEO има един много важен момент, а именно – остатъчният ефект от дейностите е много голям.

Пример: Пускате рекламна кампания в един от лидерите, без значение, дали е Социалната мрежа, или Търсачката. Моментът, в който спрете рекламната кампания, остатъчния ефкет се изпарява… При SEO оптимизацията нещата стоят по друг начин. Когато постигнете добро класиране, то може да се задържи и години. Следователно остатъчният ефект е огромен, а това може да доведе до клиенти повече от една година.

Освен УЕБ дизайн и SEO оптимизация, WebStation предлагат и други услуги, като конфигуриране на рекламна кампания в Google Ads, управление на рекламна програма във Фейсбук Ads, както и направата на графични елементи, поддръжка на сайтове и много други.

Ако смятате, че настоящата агенция не се справя добре, или все още не се възползвате от подобни услуги, поискайте оферта и я обмислете добре.

Желаем Ви успех!

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com