Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

ЕКОХИМСНАБ ЕООД – рентабилната компания в България, за дейности свързани с опасните отпадъци ЕКОХИМСНАБ ЕООД – рентабилната компания в България, за дейности свързани с опасните отпадъци
ЕКОХИМСНАБ ЕООД е вашия надежден партньор. Разбира се ще попитате защо? Причината е само една и това е коректност относно работата, относно клиентите и... ЕКОХИМСНАБ ЕООД – рентабилната компания в България, за дейности свързани с опасните отпадъци

ЕКОХИМСНАБ ЕООД е вашия надежден партньор. Разбира се ще попитате защо? Причината е само една и това е коректност относно работата, относно клиентите и относно процедурите по справянето с опасните отпадъци днес. Реално погледнато на година генерираните опасни отпадъци от фирмите и домакинствата стават все повече. Тези опасни отпадъци са все по опасни за нас хората, за околната ни среда и за чистата природа, която искаме за децата си. Как опасните отпадъци могат да бъдат обезопасени, да бъдат приведени в полезно действие, от тях да се получат полезни вторични продукти или в краен случай да бъдат унищожени? Единствения надежден отговор на този въпрос е, чрез рентабилна фирма оперираща в бранша с опасни отпадъци!
ЕКОХИМСНАБ ЕООД работи успешно в бранша отдавна. Тя, като фирма занимаваща се с опасни отпадъци, реално съзнава отговорността, с която се е натоварила. Всички необходими наредби, нормативни документи и процедури по извозването, депонирането, опаковането и последващото оползотворяване или унищожаване на опасните отпадъци са спазени стриктно. Така опасността за околната среда и човешкото здраве е сведена до минимум. Една лидерска фирма за третиране и превозване на опасни отпадъци трябва да има високо технологична и модерна база. Затова ЕКОХИМСНАБ ЕООД има изградени високо функционални бази с модерно оборудване в България на три ключови локации – във Велико Търново, край Девня и Силистра. В тези фирмени бази за депониране, оползотворяване и последващо транспортиране на опасните отпадъци, работят високо квалифицирани кадри. Те постоянно се обучават в новостите на технологичните процеси и имат реалната отговорност към професията си. Всички нормативни изисквания на Базелската конвенция, на Европейските разпоредби и на Българското законодателство са стриктно спазвани.
Как се печелят хиляди доволни фирмени клиенти?
На този въпрос лидерите на ЕКОХИМСНАБ ЕООД имат единствено един отговор – с коректна и професионална работа. Когато разбираш от работата си, когато имаш наличното модерно оборудване, запознат си със законовата рамка и наемаш професионални кадри – нещата няма, как да не се случат. Важен сегмент от икономическа гледна точка е именно справянето с опасните отпадъци. Те стават все повече, а нуждата от оползотворяването им (където е възможно) все по-голяма. Така се пести природен ресурс, икономиката на страната се подобрява и имаме реална възвръщаемост на вторични продукти за ползване. За да се случи това освен управленческа воля в страната е нужно и наличието на рентабилни компании, които да работят съвестно и адекватно. Затова и ЕКОХИМСНАБ ООД си спечели лидерската позиция, благодарение на хилядите си доволни клиенти. А тях спечели с добра работа и нищо повече.
В израстването на един бизнес, особено в трудната за управление ниша, като тази на опасните отпадъци, е нужно доверие и контрол. За успешното изграждане на един бизнес с опасни отпадъци са нужни повече от усилия. Нужно е следване на традициите, изграждане на доверие между клиент, фирма, служител и управляващ. Нужна е желязна воля и постоянна модернизация на базовите структури.

Всичко това е налице в дейността на ЕКОХИМСНАБ ЕООД, защото за тях справянето с опасните отпадъци е важна задача. Абсолютно всички модернизации, валидни регистрации, документалното оформление на въпроса и активната отмяна на фирмата генерираща опасния отпадък е целта на ЕКОХИМСНАБ ЕООД, която до момента е повече от успешно постигната. Затова доверете им се и отново ще ги потърсите!

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com