Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Извозване на строителни отпадъци – какви са спецификите при тези дейности? Извозване на строителни отпадъци – какви са спецификите при тези дейности?
Ремонтът е към самия край, но останаха много отпадъци, какво да направя, за да ги изхвърля? Как да процедирам? Това са едни от често... Извозване на строителни отпадъци – какви са спецификите при тези дейности?

Ремонтът е към самия край, но останаха много отпадъци, какво да направя, за да ги изхвърля? Как да процедирам?
Това са едни от често срещаните въпроси, когато се касае за финализиране на строителни дейности. Често, особено в по-малките градове, се наема камион и се товари, а самите отпадъци биват изхвърлени в нерегламентирани депа, което е абсолютно нарушение.
В Благоевград вече има специализирано депо, което работи и разгражда различните типове отпадъци.
Положението в София е по-различно. Докато в по-малките градове се заобикалят изисквания, то в Столицата това е почти невъзможно, тъй като контролните органи са нащрек и могат да ВИ глобят.

Забрана за нерегламентирано изхвърляне. Законът изришно забранява ерегламентирано изхвърляне на строителни отпадъци, например не можете да ги занесете в гората. Също така е забранено да ги изхвърляте в традиционните контейнери.

Глобата може да достигне 1000 лева, в зависимост от общината, в която се намирате, тъй като всяка община сама ги определя тези глоби.
Има елегантно и ефективно решение с отпадъците, които са останали от ремонтните дейности. Това е – да оставите дейността на специализирани компании, компании, които знаят къде да ги изхвърлят, както и имат необходимата техника за самото извозване.
Частната фирма, освен че ще спази всички законови уредби, ще Ви спести време, негативни емоции, разправии.
А времето, особено в големите градове, както добре знаем – е изключително ценно.

По време на ремонтните дейности също се налага да се ползват контейнери за отпадъци.
Фирма, предлагаща такива контейнери за отпадъци в София, която със сигурност ще Ви свърши добра работа, това е Лъч 2009 – компания, доказала се във врмемето като надеждна, коректна, точна.

Можете да поръчате контейнер за строителните дейности онлайн, като посетите сайта, посочен по-горе, или се свържете с представител на компанията на телефон: 0878 997 978
Адресът за посещение на място е град София 1700, ж.к. ВИТОША, бл. 2, вх. 1, ет. 10, ап. 46. Можете да отправяте запитвания и на електронната поща, коятое office at luch2009.bg

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com