Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Как да изберем дамско бельо за подарък? Как да изберем дамско бельо за подарък?
КАК ДА ИЗБЕРЕМ ДАМСКИ СУТИЕН И БИКИНИ ЗА ПОДАРЪК? Стилът на жената започва с детайли, а бикините са важен детайл. Този елемент от интимен... Как да изберем дамско бельо за подарък?

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ДАМСКИ СУТИЕН И БИКИНИ ЗА ПОДАРЪК?
Стилът на жената започва с детайли, а бикините са важен детайл. Този елемент от интимен гардероб може да каже много за собственика си, защото ние избираме бикини според настроението, както и за определен повод. Сега на рафтовете на магазините има огромен избор от различни стилове на долни гащи: прашки, хипстър, шорти, панталони. За да изберете модела, който ще стои перфектно, е много важно да знаете размера на дамското долнище. Днес ще говорим за това как правилно да вземете мерки и да изберете размера на тази интимна част от женския гардероб.

КАК ДА ОПРЕДЕЛЯ РАЗМЕРА НА ДАМСКИТЕ БИКИНИ?
На първо място, бикините са необходими, за да предпазят деликатните места от инфекция, както и да ги предпазят от триене с дрехи. Важно е бельото да е удобно и да изглежда добре, затова обърнете внимание на кройката и материята, от която са изработени бикините.

КАКЪВ РАЗМЕР ДАМСКИ ГАЩИ ИЗПОЛЗВАТ ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ?
Европейските размери се различават от руските и международните. За да разберете какъв размер имате, трябва да извадите шест от обичайната стойност. Например, ако имате размер 40, тогава 40-6=34 – това ще бъде размерът на бельото, което трябва да поръчате в европейски онлайн магазин.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПРАВИЛНО ДАМСКО БЕЛЬО?
Когато избирате дамско бельо, сутиен, бикини, прашки, обърнете внимание дали ластикът се разрязва, дали моделът ви е малък. Бельото, което не пасва, не изглежда естетично, а прекалено тясното бельо може да доведе до здравословни проблеми на жените.

Правилно подбраните бикини ще подчертаят красивите форми, както и ще паснат на типа фигура. Сега съвременните производители предлагат различни модели долни гащи: от най-познатите панталони до съблазнителни панталони за специални поводи. В допълнение към стила и дизайна, важен критерий за избор на долни гащи е материалът, от който е изработен продуктът. Най-добре е да изберете шорти от материи, които пропускат въздуха добре. Може да бъде памук, микрофибър, сатен или коприна.

Разбира се, заслужава да се отбележи, че най-добрият начин да изберете правилния размер бельо е да го пробвате. Но опитайте бикини върху бельото си, за да не заразите и след закупуване не забравяйте да го измиете.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com