Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

В България онлайн хазартната сцена е доста наситена – все повече онлайн букмейкъри решават да стъпят на българска земя. Един от последните е и...

В България онлайн хазартната сцена е доста наситена – все повече онлайн букмейкъри решават да стъпят на българска земя. Един от последните е и  Бетано и все повече потребители се решават да изпробват услугите на популярния австрийски бранд. Някои от тях се превърнаха в лоялни клиенти и вече гледат на Бетано като на първи избор по отношение избора на хазартен оператор.

 

Както при всяка друга компания от този вид, спортните залози са водещи по популярност в каталога на Бетано. Особено щом говорим за мачове от Европа, потребителите наистина отделят далеч по-голямо внимание на футбола и срещите конкретно от Стария континент.

Какво можем да открием по отношение на футбола в Бетано?

Да започнем оттам, че разнообразието от футболни залози в каталога на Бетано определено е страхотно. Обърнато е внимание не само на различните първенства и турнири в Европа, но и на събития от останалите континенти. Иначе казано, дори да сте от потребителите, които предпочитат по-екзотични залози, различаващи се от масовите предпочитания, Бетано ви осигурява и тази възможност.

Тук е моментът да кажем, че спокойно можете да играете както от сайта на букмейкъра, така и от специалния betano app, който можете да изтеглите напълно безплатно за Android и iOS. Играта от телефон носи някои определени удобства, които няма как да имате, използвайки компютъра си.

Но да се върнем на футболните залози в Бетано. Както можете да предположите, налице са най-големите първенства и турнири в Европа – Шампионска лига, Лига Европа, Лига на конференциите, Висша лига на Англия, Ла Лига, Бундеслига, Серия А, Лига 1, Ередивизи и т.н. Можете да залагате и на по-ниските дивизии на изброените първенства, както и на по-слабо популярни шампионати, като това на България, например.

Както обаче посочихме, Бетано не е беден и на екзотика, що се отнася до футболните залози.

 

Стига да пожелате, можете да изпробвате късмета си с първенствата на държави извън Европа като Австралия, Бахрейн, Ботсвана, Гамбия, Индонезия, Иран, ОАЕ, Тунис и т.н. Разбираемо е, че броят на потребителите, които залагат на тези шампионати е доста по-малък, но понякога играчите прибягват и до тях.

 

Няма как да забравим да споменем, че международният футбол също е налице в платформата на Betano. Когато различните първенства са в пауза, можете да залагате на срещите между различните национални отбори, които крият не по-малко интрига. Особено когато има турнири като Световно първенство, Европейско, Лига на нациите, Копа Америка, Купа на африканските нации и т.н.

Обобщено в няколко изречения, секцията със спортни залози и по-конкретно футбол на Бетано е на високо ниво. Коефициентите на оператора са напълно конкурентни с тези на останалите бетинг компании, а разнообразието от възможности за залози е впечатляващо. В същото време операторът предлага някои иновативни функции на потребителите, като например залог с 0% марж и опцията “Поискай залог”.

Не на последно място, отлично работещият Бетано апп ви позволява да играете по всяко време от своя мобилен телефон, практически откъдето пожелаете. Съпортът на оператора е денонощен и на задоволително ниво, а началният бонус в секция “Спорт” със сигирност ще ви изкуши.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com