Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Как може малкият бизнес да се възползва от финансиране за оборотни средства? Как може малкият бизнес да се възползва от финансиране за оборотни средства?
Няколко полезни съвета при тегленето на фирмен кредит Тегленето на фирмен кредит е изключително често бизнес начинание, особено когато се намирате в период, в... Как може малкият бизнес да се възползва от финансиране за оборотни средства?

Няколко полезни съвета при тегленето на фирмен кредит

Тегленето на фирмен кредит е изключително често бизнес начинание, особено когато се намирате в период, в който искате да инвестирате, било то в дълготрайни активи, било то в недвижимо имущество, техника, оборудване и т.н.

Благодарение на фирмен кредит можете да направите така, че да успеете да увеличите печалбите си, като представите по-конкурентен продукт на пазара.

Съществуват, обаче и редица рискове, затова в настоящата статия сме Ви подготвили няколко полезни съвета, касаещи тегленето на фирмен кредит, както и препоръки, чрез които да бъдете бдителни, внимателни и добре да планирате този тип сделка.

 

Фирмен кредит можете да изтеглите от много финансови институции. При това, ако докажете, че сте с добра история, нямате задължения, то почти всяка банка би Ви одобрила. Въпросът е как можете да се възползвате от тези средства по начин, по който да ги развиете, умножите, да спечелите от сделката.

Ако приемем, че сте управител на нов проект, на стартъп, и Ви трябва спешно финансиране, за да можете да стартирате този проект, то тогава подобно предложение, което да Ви подсигури началния капитал, е чудесно. Става въпрос за малък проект, който може да бъде приложение за мобилни телефони, нов сайт, ако щете нов програмен продукт, или нещо друго от дигиталния сектор.

В друг случай, нека приемем, че сте управител на фирма за сладолед и желаете да инвестирате в нов микробус, чрез който да дистрибутирате продукцията си. Чрез малък кредит, който е до пет хиляди лева, спокойно можете да закупите подобно превозно средство втора ръка и да успеете да дистрибутирате продукцията си. Имайки предвид факта, че лятото е само няколко месеца, подобна инвестиция ще трябва да направите бързо, а именно много финансови институции биха Ви подсигурили тези пари, под формата на фирмен кредит.

Ето и някои от важните съвети за избор на фирма, от която да изтеглите кредит

  1. Подгответе се за авансово плащане. Спестете някой друг лев, за да можете да сте в готовност за първа вноска.
  2. Тествайте кредитния си рейтинг. Ако сте безупречни, то и отсрещната страна ще Ви се довери по-бързо.
  3. Възползвайте се от калкулатори. Както споменахме по-долу, чрез тях нагледно ще видите какви са разходите по фирмения кредит и ще можете по-лесно да го планувате и обслужите.
  4. Сравнявайте оферти.
  5. Инвестирайте средствата от фирмения кредит за бизнеса, а не за забавления.
  6. Погасявайте редовно задълженията си.

Препоръка за намиране на кредитна институция с добри условия

Няма как да не споменем и за една платформа, която е в помощ на Вас, нуждаещите се от свежо финансиране, платформата Izbiram.bg, която платформа, още щом я отворите, ще се уверите, че е полезна, що се касае за съдействие при избор на фирма за  фирмен кредит, за жилищен кредит, за застраховка „Гражданска отговорност“, както и за пенсионно осигуряване.

Платформата позволява лесно и бързо да избирате фирма, предлагаща най-добрите условия. Благодарение на калкулаторите, намиращи се в специална секция, можете лесно и бързо да направите план за погасяване на вноските, що се касае за бъдещия ви кредит, който ще изтеглите, и по този начин да планувате добре възвръщането на изтеглената сума.

Всичко е много лесно и удобно за ползване.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com