Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Многостепенни опънати тавани Многостепенни опънати тавани
Многостепенни опънати тавани Опънатите тавани са оригинален и впечатляващ елемент от всеки интериор. Всички опънати тавани дават възможност за максимално ефективно използване на пространството.... Многостепенни опънати тавани

Многостепенни опънати тавани
Опънатите тавани са оригинален и впечатляващ елемент от всеки интериор. Всички опънати тавани дават възможност за максимално ефективно използване на пространството. Известно време опънатите таван бяха рядкост, а присъствието им в дома символ на престиж. Днес всеки може да си позволи този тип тавани продукт на различни производители и дизайнери.
Ако не се интересувате от стандартни и скучни интериорни решения и искате да се превърне вашия таван в нещо специално, то многостепенния опънат таван със сигурност е за вас. Може би вие се питате как изглежда многостепенен опънат таван? На първо място трябва да знаете, че многостепенен опънат таван не е много добра идея за избор на таван в малка стая – плоска повърхност визуално би разширила пространството, а стъпаловидната конструкция е препоръчителна за по-големи помещения.
Многостепенните опънати тавани могат да бъдат симетрични или не, дъги, куполи, конуси или дори кратери. Използването им заедно с огледала, кристали и закачливо монтирани осветителни тела ги прави наистина впечатляващи.
Опитните дизайнери могат да Ви помогнат при проектиране на тавана. Също така можете да поискате да видите 3D визуализация на бъдещия таван състоящ се от няколко нива. Визуализацията помага да промените някои елементи предварително, защото след монтажа ще бъде късно за променя, т.к. ще се окаже допълнителен финансов разход.
Интериорните дизайнерите могат да Ви помогнат заедно да създадете оригинален таван с изключителна форма и визия – той неминуемо ще се отрази на концепцията за вашия интериор, ще повиши комфорта и уюта на дома Ви, ще впечатли семейството, близките и приятелите Ви.
Многостепенен опънат таван струва по-скъпо, отколкото обикновен опънат таван, дизайна, изработката и монтажа му ще отнемат повече време на фирмата, която сте избрали за изпълнение на проекта. Обикновеният опънат таван се монтира много бързо – в повечето случаи час-два са достатъчно. При многостепенните опънати тавани монтажът е възможно да отнеме дори повече от един-два дни. Разбира се, времето за монтаж не може да се определи със сигурност, а зависи от сложността и площта на проекта.
Въпреки по-голямото време за монтаж крайният резултат ще ви удиви, а таванът ще се превърне в перфектен акцент от дизайна на помещението. Многостепенните опънати тавани са идеални както при прикриване на електроинсталации, кабели и тръби, така и при разполагане на тях на вентилация, датчици за пожар, аларма и различни по форма и размер осветителни тела.
Нека въображението Ви не се спира пред ограничения и експериментира с формите. Многостепенните опънати тавани дават огромни възможности да реализират идеите си и са изгодни относно постигнат ефект, цена и бързина на монтаж.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com