Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Най-голямата кампания за отстъпки за B2B – оборудвай бизнеса си Най-голямата кампания за отстъпки за B2B – оборудвай бизнеса си
  Оборудването има важна роля за функционирането и прогреса на бизнеса. Уредите и консумативите допринасят за ускоряването на работния процес, подобряване на оперативните и... Най-голямата кампания за отстъпки за B2B – оборудвай бизнеса си

 

Оборудването има важна роля за функционирането и прогреса на бизнеса. Уредите и консумативите допринасят за ускоряването на работния процес, подобряване на оперативните и производствените процеси.

Заради ключовите функции на бизнес оборудването, то се оказва значима инвестиция за всяка компания. Добрата новина е, че съществува един ден в годината, през който всичко изглежда възможно – Черният петък.

Най-големият шопинг ден в годината наближава, заедно с изкушаващи намаления за всеки бизнес.

Отстъпки за B2B: как и защо?

Идеята за намаления, предназначени за B2B маркетинга, се появява в САЩ през 60-те години на 20 век. От този ден до днес Черният петък е най-дългоочакваният ден за извършване на покупки от бизнес на бизнес. Намаленията на Черния петък засягат пряко бизнеса, тъй като през този период ключови бизнес артикули, уреди и консумативи имат по-ниска цена.

Бизнес оборудването в повечето случаи е еднократна покупка или инвестиция с по-дългосрочен период на консумиране. В този смисъл, закупуването на консумативи и уреди с намалена цена може да рефлектира положително върху финансовия аспект в B2B взаимоотношенията.

Закупуването на бизнес оборудване на Черния петък е перфектен момент за набавяне на всичко необходимо за оптимизиране на работните процеси. При закупуване на по-големи количества, намаленията в цената оказват още по-съществено влияние върху бюджета на компанията.

При оптимизиране на разходите за оборудване на Черния петък произтичат и други ползи. Такива са инвестирането на спестените средства в допълнително оборудване, резервни консумативи или планиране на инвестиционни проекти.

Откъде да оборудвате бизнеса си на Черния петък?

Черният петък обхваща все повече пазарни области, но за оборудването на вашия бизнес е важно да се обърнете към доверени и специализирани доставчици. Такъв онлайн магазин е ITGStore.bg. В него всеки бизнес може да открие богата гама от уреди, софтуерни и хардуерни решения, както и консумативи за оптимизиране на работната дейност.

В портфолиото на дистрибутора ITGStore.bg се предоставят, както колективни, така и персонализирани решения за всеки бизнес. Предложените артикули и уреди са подходящи за всяка професионална сфера от търговия на едро и дребно, до финансови институции и здравеопазване.

За да предложи максимални ползи на бизнеса, ITGStore.bg се включва в предстоящия Черен петък. На 17 ноември от 8:00 часа в сайта на магазина ще се предлагат уникални отстъпки до 90% намаления на реалните цени. На този ден всеки малък, среден или голям бизнес ще може да се възползва от неповторими отстъпки, с които да оптимизира своя бюджет и качество на работната среда.

Как да се подготвите за Черния петък в ITGStore?

За да бъдете сред първите потребители, които ще закупят висок клас оборудване на достъпни цени, то първо можете да създадете регистрация в сайта на ITGStore.bg. След това е препоръчително да се абонирате към бюлетина, за да бъдете информирани за първите намаления на Черния петък. Освен за този ден, абонаментът ви известява и за всяка следваща промоционална кампания в сайта.

Друга важна стъпка при подготовката за Черния петък в ITGStore.bg е зареждането на пазарната кошница с любимите ви продукти. Предварително добавете желаните консумативи, аксесоари или уреди, за да улесните максимално процеса на поръчка и покупка.

След като извършите своята поръчка на Черния петък, то можете да проследявате в реално време обработката, изпращането и трансфера на вашите артикули. За целта посетете раздела „Моите поръчки“ в сайта на ITGStore.bg и наблюдавайте всеки етап от доставката на вашата поръчка.

Да обобщим с няколко думи дотук:

Набавянето на оборудване и консумативи е важен процес за оптимизиране на работната среда на всеки бизнес. Кампаниите за отстъпки за B2B се появяват за първи път в САЩ през 60-те години на миналия век с цел улесняване на бизнеса в подбора и закупуването на достъпно бизнес оборудване.

С появата на Черния петък всеки бизнес може да се снабди с достъпни и качествени уреди. Точното място за закупуване на бизнес оборудване през най-мащабния шопинг ден е ITGStore.bg. Онлайн дистрибуторът предлага широка гама от консумативи, уреди и аксесоари за оптимизиране на всяка работна дейност.

Черният петък ITGStore.bg настъпва на 17 ноември, като можете да се подготвите предварително с няколко лесни стъпки: регистрация в сайта, абониране за бюлетина, подготовка на пазарната кошница и проследяване на поръчката.

Намерете всички необходими бизнес оферти за консумативи в онлайн магазина.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com