Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Проверка на ток Energo PRO Проверка на ток Energo PRO
Firmsinfo представлява изключително полезен и достъпен за всеки българин бизнес портал. Уникалното в него е, че може да бъде намерена бързо и лесно всякаква... Проверка на ток Energo PRO

Firmsinfo представлява изключително полезен и достъпен за всеки българин бизнес портал. Уникалното в него е, че може да бъде намерена бързо и лесно всякаква информация, която е възможно да вълнува вас като гражданин, или представител на бизнеса за фирми, отделни икономически сфери и дори да получите сведения за дължими задължения. В портала дори може да намерите линк за проверка на тока в Energo PRO. Вижте повече подробности за това по-долу.

Как да направя проверка на ток Energo PRO?

На специална страница в платформата Firmsinfo ще намерите линкове за проверка на ток Energo PRO, както и на останалите две отговорни за електроразпределението у нас дружества, а именно ЧЕЗ и EVN. Страницата е разделена на няколко секции – съответно за проверка на ток Energo PRO, ЧЕЗ и EVN – както и такива с допълнителна полезна информация, включително и с много важно за бизнеса каре. В последното от Firmsinfo ще ви запознаят с действащата у нас разпоредба за корпоративната Надбавка по член 7 от НРЦЕЕ в сметката за ток на фирмите. Възможността за Компенсация на реактивна енергия по въпросната разпоредба също е разяснена с допълнителни линкове от бизнес портала.

Що се касае конкретно за клиентите на Energo PRO, те могат бързо и лесно да направят проверка за сметките си за ток, благодарение на съответния линк към официалната страница на ЕРП-то.Чешкото дружество за електроразпределение у нас действа от 2012 година в следните територии на Североизточна България: Варна, Велико Търново, Габрово Добрич, Разград, Русе, Силистра, Търговище и Шумен.

Услугата е достъпна за всеки, стига клиентът на дружеството да разполага със своя индивидуално издаден 10-цифрения клиентски номер. Реално това е номерът, с който плащате своите сметки към Energo PRO без значение дали го правите през официалния сайт на дружеството или друга електронна (физическа) система за погасяване на задължения и битови сметки. Във Firmsinfo ще намерите линк, който да ви доведе до страницата на Energo PRO и то именно на мястото, където ще бъде необходимо да изпишете персонализираните си данни за вход, а от там и да проверите какви са наличните и старите ви задължения, имате ли начислени лихви по тях, възможно ли е моментално погасяване, съответно разсрочено плащане, както и начините за превеждане на суми по сметките на дружеството.

 

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com