Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Танци Благоевград – школа за спортни, народни танци и класически танци Танци Благоевград – школа за спортни, народни танци и класически танци
Танцово училище Art&Dance Ви кани да се потопите в обстановката на танците в прекрасна зала, намираща се на чудесно място в Благоевград.   Предлага... Танци Благоевград – школа за спортни, народни танци и класически танци

Танцово училище Art&Dance Ви кани да се потопите в обстановката на танците в прекрасна зала, намираща се на чудесно място в Благоевград.

 

Предлага се  обучение по спортни танци, класически балет и български народни танци. Можете да танцувате за удоволствие, но също така може да  получите професионална подготовка за изява на сцена или състезание.

Екипът е съставен от квалифицирани специалисти и хореографи, които ще ви разкрият магията на този вид изкуство.

В сайта ще откриете пълна информация за провеждащите се уроци по танци, графика на часовете, информация за актуални събития и новини, свързани с Танцово училище „Art&Dance“, статии за магията на танцовото изкуство.

www.artdancebg.com

За всичко, което ви интересува и за всякакви други въпроси, не се притеснявайте да се свържете с нас.

Елате да танцуваме заедно!

Танцово училище „Art&Dance“ се намира на площад „Георги Измирлиев“ 1 в Благоевград. Това е в подплощадното пространство в идеалния център на града, с прекрасна гледка към фонтаните.

За да се ориентирате по-лесно, вижте видеото:

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com