Blagoevgrad.net

Благоевградският блог

Видове детски килими Видове детски килими
  В допълнение към факта, че килимите за деца са на стената, на пода и играят, те също могат да бъдат разделени според няколко... Видове детски килими

 

В допълнение към факта, че килимите за деца са на стената, на пода и играят, те също могат да бъдат разделени според няколко други характеристики.

Първо, по отношение на формата. В магазините можете да намерите както стандартни – правоъгълни, така и овални. Но освен това детските килими могат да бъдат под формата на животни, коли, анимационни и приказни герои и дори пъзели.18

Ако подреждате детска стая и искате да я направите в определен стил, то детският килим е най -добрият ви помощник. Например, ако искате да организирате пространство с морска тема, можете да го допълните с килим, изобразяващ вълни или пиратски кораб, така че подовата настилка да е в хармония с други тематични елементи на стаята. За момчешка стая, която обича спорта, килим, имитиращ футболно игрище, е просто идеален.

Второ, по модела. Имайки предвид дизайна, детските килими могат да бъдат едноцветни или да имат съвместна работа с различни нюанси и цветове.

-Модел от геометрични фигури;

-Растителен модел (трева, дървета);

-Стилизирани (египетски пирамиди и сфинкси);

-Тематична илюстрация (поради факта, че върху килима могат да се използват купчини с различна дължина, неговият модел може да се превърне в пътища, паркинги, къщички за играчки).

Трето, според материала. Детските килими могат да бъдат изработени от коприна, вълна, синтетика. Най -здравите и издръжливи от тях са изработени от коприна. По -лесно е да се грижите за тези, изработени от вълна. Ако външният вид на килима е важен за вас, тогава можете да изберете копринен, но не забравяйте, че това далеч не е най -важният параметър за едно дете.

Pin It

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com